Ga naar de hoofdinhoud Ga naar voettekst

Ondersteuning van de gezondheid en het welzijn van werknemers in India.

ESG Case Study Bengaluru Office 2 426x600

Over

In juli 2020 verhuisden meer dan 180 medewerkers naar onze nieuwe flexibele kantoorruimte in een van de grootste bedrijfscentra van India. Deze hoogstmoderne locatie is ontworpen om de productiviteit en samenwerking te stimuleren, tegemoet te komen aan de behoeften van zowel onze mensen als onze klanten en tegelijkertijd de uitdagingen van COVID-19 op proactieve wijze aan te pakken. Het kantoor is gecentreerd rond het idee dat “we ruimten vormen die ons vormen.”

Kenmerken

Ons doel was om een omgeving te creëren die welzijn en gemeenschapszin bevordert, waaronder:

  • Muren die het zonlicht doorlaten in de meeste kamers, het personeel verbinden met aangelegde tuinen en de behoefte aan binnenverlichting verminderen
  • Aanwezigheidssensoren die lichten uitdoen wanneer vergaderruimten niet worden gebruikt
  • Verbeterde luchtkwaliteit door een biofiel ontwerp, wat mens en natuur verbindt
  • Aanpasbaar ergonomisch meubilair ter ondersteuning van de fysieke gezondheid van medewerkers, inclusief zit-/stabureaus
  • Gezichtsherkenningstechnologie voor contactloze toegang tot kantoren
  • Koele kleuren en subtiele verlichting ter ondersteuning van het geestelijk welbevinden.