Ga naar de hoofdinhoud Ga naar voettekst

Blaak House

De nieuwe bar in het kantoor met grijze kastjes, blad met marmer look. Boven is sfeerverlichting en zijn er plantjes.
in groep in de projectruimte overlegt samen bij een white board en een tv

Colliers groeit als bedrijf. In de huidige tijd van flexwerken en thuiswerken moet er opnieuw gekeken worden naar je kantoorbezetting, en die van de toekomst. Hoeveel vierkante meter is er eigenlijk nodig? Zeker was dat het oude kantoor niet meer voldeed.

Blaak House past niet alleen qua locatie in de Colliers visie, ook het gebouw is indrukwekkend. Met een rijke historie, duurzaam door hergebruik en in het hart van ons werkgebied moet dit de locatie worden waar je als Colliers medewerker naar toe gaat om te ontmoeten, te werken en te zijn. Een plek waar iedereen welkom is en vooral iedereen zich ook welkom voelt.

Het kantoor is ook een plek die de werkzaamheden vandaag de dag ondersteund en toekomstbestendig is. Het is makkelijk aanpasbaar wanneer onze manier van (samen)werken verandert. De alom vertegenwoordigde kantoortuin is omgetoverd tot een kantoorpatio.
projectruimte met blauwe vloer en bureau's. Veel lichtinval door het glas. De bureau's kan je verschuiven en op de achtergrond zie je de Willemsbrug
twee personen in een overlegruimte aan een hoge tafel met white boards en tv scherm
de ontvangstruimte waar je kunt lunchen. Er zijn verschillende tafels en stoelen voor de bar. Op de achtergrond zie je de markthal en de laurenskerk