Pāriet uz galveno saturu Pāriet uz kājeni

Rīgā tiks apspriesta nekustamā komerciīpašuma attīstības nākotne

Brel Forum

Nekustamā īpašuma tirgus šajos nemierīgajos laikos ir pierādījis savu spēju atgūties, un tagad ir gatavs atsākt darbību un reaģēt uz jauno pasauli ar jaunām perspektīvām un biznesa modeļiem. 2021. gada 15. oktobrī BREL (Baltic Real Estate Leaders’) foruma laikā no jauna tiks definēta nekustamā komercīpašuma pievilcība, kā arī tiks atklātas jaunas eksperimentālas koncepcijas un stratēģijas, kuras kopīgi izmanto reģiona ievērojamākie nekustamā īpašuma nozares līderi.

Šogad vadošie eksperti – investori, attīstītāji, tirdzniecības, biroju un industriālās nozares līderi, operatori un NĪ nozares profesionāļi - sanāks kopā 15. oktobrī Rīgā, lai apspriestu nekustamā komercīpašuma attīstības turpmāko virzienu. Šī gada foruma Lieldraugi – Capitalica un Luminor banka, un partneri - Eastnine, Linstow, SIRIN, Schneider Electric. Pasākuma dalībnieki apspriedīs, kā pandēmija, tās izraisītie ierobežojumi, ekonomika un demogrāfiskie rādītāji maina nozari, kuras jēdzieni ir ilgtspējīgi un droši nākotnei, kādi jauninājumi un risinājumi ir nepieciešami komercnozarei.

Vadošie nekustamā īpašuma eksperti, attīstītāji un investori apspriedīs galvenās problēmas, ar kurām saskaras mūsdienīgas pilsētas, kā arī nākotnes tendences un stratēģijas savu ambiciozo mērķu sasniegšanai.

Foruma pirmā sesija ir veltīta Rīgas attīstības plāniem biznesa un investīciju piesaistei, nekustamā īpašuma attīstībai nākotnē. Šī būs vērtīgu atziņu pilna sesija ar augstākā līmeņa viesiem, tostarp Rīgas domes priekšsēdētāju Mārtiņu Staķi.

Otrā sesija koncentrējas uz biznesa vides pielāgošanos pandēmijas apstākļos. Tiks prezentētas dažu plaši pazīstamu zīmolu stratēģijas, lai atklātu to metodes krīzes pārvarēšanai, inovācijām, stratēģijas maiņai ar mērķi nodrošināt nepārtrauktu izaugsmi arī nemierīgos laikos.

Trešā sesija sniegs nozares līderu ieskatu zaļā un ilgtspējīgā biznesa veidošanā. Tiks apspriesta finanšu piesaiste, nomnieku prasības un turpmākie ilgtspējas standarti nekustamā īpašuma nozarē.

Forumā savu dalību jau ir apstiprinājuši tādi pazīstami nozares līderi kā Andrijus Barstis (Andrius Barstys) (Capitalica), Laurinas Kuzavs (Laurynas Kuzavas) (SIRIN), Frūde Grenvolls (Frode Grønvold) (Linstow), Harijs Švarcs (SG Capital) un citi.

Plašāka informācija par BREL foruma programmu un runātājiem, kā arī reģistrācija ir pieejama vietnē www.brelforum.com. Forums notiks angļu valodā.

Forumu organizē Colliers un iDEA HOUSE events.

Foruma Lieldraugi  – Capitalica AS un Luminor banka.

Foruma partneri - Eastnine, Linstow, SIRIN, Schneider Electric.

Related Experts

Anastasija Ruža

PR & Mārketinga vadītāja

Rīga

Mārketinga un komunikāciju vadītāja ar pieredzi finanšu pakalpojumu nozarē. Mārketinga profesionālis ar maģistra grādu mārketingā un biznesa vadībā, kas ir iegūts RISEBA, MBA.

SKATĪT EKSPERTU