Siirry pääsisältöön Siirry alatunnisteeseen

Työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen Intiassa.

alt=""

Esimerkkitapauksesta

Heinäkuussa 2020 yli 180 työntekijää muutti uuteen, joustavaan toimistotilaamme, joka sijaitsee yhdessä Intian suurimmista yrityskeskuksista. Huipputason sijainti on suunniteltu lisäämään tuottavuutta ja yhteistyötä sekä huomioimaan niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme tarpeet, sekä ennakoimaan COVID-19:n mukanaan tuomia haasteita. Toimiston konsepti kiteytyy seuraavaan ajatukseen: "Muotoilemme tiloja, jotka muovaavat meitä."

Tulokset

Tavoitteenamme oli luoda ympäristö, joka edistää hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä, mukaan lukien:

  • Seinät, jotka päästävät auringonvaloa suurimpaan osaan huoneista ja jotka yhdistävät työskentelytilat maisemapuutarhoihin. Näin myös lisävalaistuksen tarve vähenee.
  • Läsnäolotunnistimet, jotka sammuttavat valot neuvotteluhuoneista niiden ollessa käyttämättöminä.
  • Biofiilisen tilasuunnittelun tarjoama parempi ilmanlaatu sekä luontoyhteyden luominen.
  • Yksilöllisesti säädettävät ergonomiset toimistokalusteet henkilöstön fyysisen hyvinvoinnin tukemiseksi, sisältäen istuin-/seisontapöydät.
  • Kasvojentunnistustekniikkaan perustuva kosketukseton pääsy toimistoihin.
  • Viileät värit ja hienovarainen valaistus henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi.