Skip to main content Skip to footer

Colliers har bistått Vestland AS som rådgiver

Forus  Salg

Colliers International har bistått Vestland AS med salget av eiendommen Gauselsplitten. Kjøper er Centennial Eiendom.

Eiendommen har adressen Gamle Forus vei 1 og ligger mellom Stavanger og Sandnes på Gausel/Forus Øst, i den nye hovedtraséen for kollektivtransport og 300 meter unna jernbanestasjonen Gausel stasjon.

"Jeg har ingen kommentar til den konkrete transaksjonen, men det er to faktorer som gjør at Stavanger-markedet er i vinden om dagen. Det er mye kapital som leter etter value add-eiendommer, og så er det etterspørsel etter eiendom som ligger tett på bysentrum eller kollektivknutepunkt",  sier Jarl Endre Egeland.


Medieomtale: Estate.


Related Experts

Jarl Endre Egeland

Director Investments - Stavanger

Oslo

Jarl Endre begynte hos Colliers International AS i juni 2020. Han har mer enn 20 års erfaring fra det lokale næringslivet og har jobbet innen rådgiving, bank, finans, eiendomsinvesteringer og eiendomsutvikling. Han har jobbet hos Sekse & Hogstad, Acta , SR-Bank og Runestad Investering AS. Jarl Endre jobber primært  med eiendomstransaksjoner, strategisk rådgivning,  prosjektfinansiering, foretningsutvikling og generelle søkeoppdrag.

View expert

Ragnar Sulejewski

Advisor Investments

Oslo

Ragnar joined Colliers autumn 2020. He works with Business Development at the Oslo Offices, supporting the different department with search for new potential clients.

View expert