Vad en professionell fastighetsrådgivare kan göra för digVad-en-professionell-fastighetsrad-ivare-kan-gora-for-dig

Fastighetsmarknaden kan vara oförutsägbar och knepig att förstå sig på. Med dagens stigande priser och låg vakansgrad kan det vara mycket svårt för köpare och hyresgäster att få tag på fastigheter och lokaler som matchar behov, krav och budget. För en fastighetsägare gäller det att hitta rätt hyresgäster, vilket kan vara ett tidskrävande uppdrag om man har ett annat fokus i sin verksamhet. Att sälja, köpa och att förvalta fastigheter och lokaler kräver både tid och kunskap för att maximera värdet av fastigheten.

På grund av detta väljer många fastighetsägare, investerare och hyresgäster att anlita rådgivare med expertkunskap inom fastighetsmarknaden. Colliers International erbjuder tjänster inom bland annat fastighetstransaktion, uthyrning av kommersiella lokaler och fastighetsförvaltning. Följande är några av de fördelar som du som fastighetsägare kan få av att anlita en kunnig fastighetsrådgivare:

Marknadsföring och exponering

En tom fastighet eller lokal kan innebära förluster och det gäller att snabbt vidta åtgärder. En duktig fastighetskonsult har god kännedom om den lokala fastighetsmarknaden och har ett brett kontaktnät. När du vill sälja eller hyra ut kan din rådgivare hjälpa dig att identifiera din målgrupp och exponera lokalen på rätt plattformar för att snabbare hitta rätt köpare, säljare eller hyresgäster.

Förbättra lokalens förutsättningar

Med hjälp av en fastighetsrådgivare kan du identifiera fastighetens eller lokalens möjligheter till förbättringar. På så vis kan den öka i värde och anpassas för att bli attraktivare för din målgrupp. Colliers International erbjuder rådgivning under löpande förvaltning, under utveckling, i nybyggnation och vid försäljning.

Förvaltning av fastigheter

Med en målinriktad förvaltningsstrategi kan du öka värdet på dina fastigheter och lokaler. Colliers fastighetsrådgivare förvaltar proaktivt och med öppen kommunikation med både ägare och eventuella hyresgäster. Din rådgivare kan även hjälpa dig att ta fram strategiska planer för att sänka kostnader och öka avkastning

Äger du kommersiella fastigheter i Stockholm och letar efter rätt hyresgäster? Vill du ha hjälp med att köpa eller sälja fastigheter, marknadsföra din fastighet inför försäljning, eller är du kanske på jakt efter att hyra det perfekta kontoret? Hos Colliers International hittar du erfarna fastighetsrådgivare med marknadskunskap och ett globalt nätverk som hjälper dig med att ta fram en skräddarsydd lösning.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Colliers International”