The Vincent Hotel Groep
TVHG is opgericht door Bart van de Kamp en legt zich toe op het ontwikkelen van hotels in voormalige kantoorgebouwen. Er is een samenwerking met private equity-huizen Metric Capital Partners en Hutton Collins Partners. In de afgelopen jaren heeft TVHG 65.000 m2 oude kantoorruimte succesvol getransformeerd in elf hotels met 1.906 hotelkamers. Om nieuwe projecten in Europa te kunnen starten met de zijn Borealis Hotel Group, ging Bart van de Kamp over tot de verkoop van de elf hotels. 

Wie is de Westmont Group?
Westmont is opgericht in 1975 en is een van de grootste hoteleigenaren ter wereld. Deze groep heeft inmiddels 500 hotels die variëren van budget- en zakenhotels tot boetiek hotels en luxe resorts. Ze hebben een strategische alliantie met de grootste hotelmerken in de wereld zoals InterContinental Hotel Group, Hilton en Starwood. Een van de speerpunten van Westmont is om internationaal bekende hotels te kopen, bij voorkeur in combinatie met het vastgoed. De aankoop van de elf hotels paste dan ook in deze strategie. 

Rol Colliers International
In de afgelopen vijf jaar hebben The Vincent Hotel Group en Colliers International een strategische relatie opgebouwd. Zo hebben wij TVGH bijgestaan met advies over kantoortransformaties in hotels <<uitleg toevoegen>>  en het financieren van de groeistrategie <<uitleg toevoegen>>. Door onderdeel te zijn van het netwerk in de hotelsector konden wij een geschikte koper vinden. Gecombineerd met diepgaande kennis op het gebied van corporate finance en financial structuring <<check op termen>>, speelden we een essentiële bijdrage leveren aan de succesvolle verkoop van de hotels.
<< uitbreiden met belang transformaties leegstand?>>

Hoe ziet de toekomst er uit?
De hotels kunnen door de expertise van Westmont verder groeien en efficiënter gemanaged worden.