Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Unikke kontorlejemål i Aarhus' kommende erhvervsområde - #1
Unikke kontorlejemål i Aarhus' kommende erhvervsområde - #2
Unikke kontorlejemål i Aarhus' kommende erhvervsområde - #3

For Lease

KR.996.800 - KR.23.479.500 Yearly rent excluding operating costs

Området ligger i direkte tilknytning til midtbyen og Frederiksbjerg, få hundrede meter fra banegården og gågaden, samt med det nye projekt Frederiks Plads som nærmeste nabo mod vest.


Mod øst grænser området op til havnebassinet og de store havnevirksomheder, mens Turbinehallen, Filmbyen, Badeanstalten, Spanien, Kunstbyen og Dokk1 ligger mod nord.


Mod syd strækker Sydhavnskvarteret sig via Tangkrogen til Marselisborgskovene.


Projektet omfatter bl.a. opførelsen af et kontorhøjhus, to hoteller og nye lokaler til spillestedet Train og Det Jyske Kunstakademi.


Visionen for det tidligere industriområde er at skabe en særdeles mangfoldig bydel, der bliver samlingspunkt for både erhverv, kultur, iværksætteri samt socialt udsatte borgere - der i blandt også designafdelingen fra VIA University College.


Bydelen kommer til at have et urbant og tætbebygget udtryk, der suppleres med rekreative områder såsom caféer og grønne byrum samt et tidligere kulkransspor, der omdannes til en gangforbindelse hævet over gadeniveau.


Byggeriet er påbegyndt og forventes at stå færdigt i 2025.


Kontorlejere i Sydhavnskvarteret favner bredt både i funktion og størrelse og omfatter blandt andet advokat-, revisions- og rådgivningsvirksomheder samt finansielle virksomheder, som alle er indstillede på at indgå i et aktivt naboskab i Sydhavnskvarteret.


De ledige arealer ligger fra 6.-17. sal, og hver etage udgør ca. 1.413 m², som kan opdeles i to lejemål, så det mindste lejemål udgør ca. 712 m².


Fra 6. sal og opefter vil der være en flot udsigt over Aarhusbugten samt Aarhus midtby.


I denne bygning er det muligt at leje kontorlejemål fra ca. 712-15.653 m². Til ejendommen er der fælles kantine- og mødefaciliteter samt bade- og omklædningsfaciliteter.


Ejendommen bliver DGNB-certificeret og forventes at blive energimærket med karakteren A.