Skip to main content Skip to footer
  • For sale
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #1
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #2
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #3
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #4
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #5
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #6
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #7
Projektgrund beliggende centralt i Horsens - #8

For Sale

kr. 10.000.000 DKK

Projektgrunden ligger yderst centralt i Horsens, med kort afstand til midtbyen samt til Horsens Fjord. Samtidig ligger de fleste af hverdagens fornødenheder indenfor gå afstand. 


I nærhed af projektgrunden ligger således adskillige butikker, herunder Løvbjerg, Power, ILVA, Kvik, Bilka samt fitnesscenteret Fitness World. Desuden ligger den primære handelsgade Søndergade indenfor 500 meter. Her findes der adskillige specialbutikker som fx Matas, Bog & Idé, Skoringen og Intersport samt flere banker, restauranter og takeaway-steder. 


Helhedsplan:

Team Vandkunsten har udarbejdet et forslag til en helhedsplan for Åkvarteret i Horsens, hvor visionen er at genskabe byens kontakt med vandet. Konkurrencen er endnu ikke afgjort, men projekterne er offentliggjorte.


I Horsens centrum ligger middelalderbydelen som er byens udspring og som førhen var en åhavn med et langt havneløb. Med tiden er havnen blevet presset længere og længere ud i bugten og det gamle havneløb er blevet lukket og omdannet til en bred vej. 


Ved at åbne op, gives åen tilbage til byen og man løser byens vandmæssige klimaudfordringer og samtidig giver byen et kæmpe rekreativt løft.

Med et nyt markant å-motiv igennem området er der mulighed for at skabe en helt særlig bydel.


  • Mulighed for boligbyggeri – min. 3.350 m² (ved tilsagn)
  • P.t. udlagt som parkeringsplads med 110 p-pladser
  • Pris: 10 mio. kr.