Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #1
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #2
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #3
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #4
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #5
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #6
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #7
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #8
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #9
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #10
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #11
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #12
Nyopført kontordomicil med strategisk placering - #13

For Lease

16.854.750 KR.

AMAGERSTRAND er Københavns nye, internationale erhvervsområde ved Københavns Lufthavn, og er for virksomheder der søger en unik og strategisk placering tæt på flere af Københavns knudepunkter.


På AMAGERSTRAND er vi hele tiden bevidste om PFA’s ønske til, at understøtte FN’s verdensmål – særligt når det vedrører bæredygtig energi samt indsats overfor klimaet. AMAGERSTRAND har fået indført fjernkøl produceret ved spildevandsrensning som nogle af de første i verden. I den kommende tid får AMAGERSTRAND ydermere indført fjernvarme. Derudover vil AMAGERSTRAND bidrage til egen produktion af el ved solceller samt have el-ladestandere til de miljøbevidste bil-ejere.


Kastrup Metro er lige udenfor døren. Kun, et stop til lufthavnen og 10 min til Kongens Nytorv er i forbundet til "resten af verden".


Det kommende kontordomicil er 1 af 3 Etaper på AMAGERSTRAND. Ejendommen er DGNB guldcertificeret og opføres i bæredygtig og moderne arkitektur og er med til, at danne rammerne for den større helhedsplan for det samlede AMAGERSTRAND. Lejemålene i Etape 1 findes fra ca. 576 m² - 11.350 m².


Hver bygning er tænkt som multianvendelige kontorbyggerier, der kan anvendes som én stor enhed eller som 16 individuelle lejemål. I stueetagen vil der være mødefaciliteter, lounge og venteområder, samt kantine for alle husets medarbejdere. På 1. sal vil der blive etableret en gårdhave, som kan anvendes til et velkomment pusterum, et uformelt møde, en frokost eller ved en større selskabelig lejlighed.


Se også de andre ledige lejemål vi har på AMAGERSTRAND - her kan I få skræddersyede kontorer i varierende størrelser fra ca. 500 m² op til 3.000 m².  • Samlet etageareal: 11.350 m2

  • Synligt placeret ejendom ved Amagerstrand

  • Tæt på Metro, motorvej og Københavns Lufthavn

  • Lyst, fleksibel og moderne kontorlejemål

  • Årlig leje: 21.848.750 kr. (1.820.729 kr. pr. måned) inkl. drift