Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #1
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #2
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #3
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #4
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #5
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #6
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #7
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #8
Momsfrit kontor/klinik i Aarhus Nord udlejes - #9

For Lease

348.700 KR. Yearly rent excluding operating costs

  • Areal: 317 m²
  • Kan tilpasses lejers behov
  • Der medfølger 5 vederlagsfrie p-pladser 
  • Leje pr. m²: 1.100 kr. ekskl. drift

Ejendommen ligger i et særdeles attraktivt erhvervskvarter i Skejby, som er kendetegnet ved at være Aarhus' største samling af henholdsvis domicilbyggerier og større kontorhuse.

Foruden naboer som bl.a. Vestas, EG, Atea, VIA, Rambøll, ligger ejendommen i tæt tilknytning til Aarhus Universitetshospital, og området er derfor også kendetegnet ved mange virksomheder relateret til sundhedsvæsnet.

Lejemålet ligger i ejendommens stueplan og udgør i alt ca. 317 m², som senest har været benyttet til klinikformål. Klinikken er indrettet med reception/venteværelse, to operationsstuer, to skyllerum, teknikrum, depot, tre kontorer, et mindre tekøkken samt to toiletter hvor det ene er handicapvenligt.

Lejemålet er momsfrit, og er derfor oplagt til fortsat at blive benyttet til klinikformål. Lejemålet vil dog også sagtens kunne benyttes som kontor, da stort set alle lejemålets vægge er lette og derved nemt kan tilpasses, såfremt man ønsker et mere åbent kontormiljø uden for mange enkeltmandskontorer og mødelokaler.

Områdets infrastruktur er i særklasse, da der er nem adgang til motorvejsnettet og en hurtig og direkte forbindelse til Aarhus Centrum via Randersvej eller Hasle Ringvej. Derudover er der blot 150 meter fra lejemålet til både bus og letbane.

Der medfølger 5 vederlagsfrie parkeringspladser på ejendommens parkeringsplads.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.