Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Moderne kontorer i Herlev - #1
Moderne kontorer i Herlev - #2
Moderne kontorer i Herlev - #3
Moderne kontorer i Herlev - #4
Moderne kontorer i Herlev - #5

For Lease

214.675 KR. Yearly rent excluding operating costs

Denne Stensdal ejendom er på ca. 4.600 m² i alt, opdelt i flere lejemål med kontorer og kombineret kontor og lager (stueplan har lejemål i to etager).


Grundarealet er let skrånende, hvilket i stueplan giver lejemål med terræn til to sider af ejendommen. Typisk med den pæne indgang til den ene side og portudgang til den anden. Meget attraktivt til fx engros.


I ejendommen er der både person- og vareelevatorer samt parkeringspladser hele vejen rundt om bygningen. Og så er der en følelse af ”New York” takket være de lange vinduesfacader, der giver gennemgående lys til lejemålene. Du får masser af udsigt og lysindfald selv på grå dage.


Lejemålet fremstår som et storrumskontor og et enkelt aflukket kontor. Der er køkken med spiseplads, 2 toiletter og direkte adgang til en af ejendommens person- og vareelevatorer. Kontoret overtages nyistandsat i Stensdal stilen med lyse olierede trægulve, Svane-tekøkken og meget mere. De mange vinduer på begge sider af lejemålet skaber et lyst og åbent miljø. Kom og se det for dig selv, så vil du opdage, at det ikke bare er noget, vi skriver.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.  • Etageareal: 277 m² kontor

  • Gode buslinjer i kort afstand fra ejendommen

  • Lejemålet har direkte adgang til en af ejendommens person- og vareelevatorer

  • På terræn er der ca. 63 stk. gratis p-pladser fordelt til de enkelte lejemål

  • Årlig leje: 214.675 kr. (17.890 kr. pr. måned) ekskl. drift

  • Årlige driftsudgifter: 135 kr. pr. m²