Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #1
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #2
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #3
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #4
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #5
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #6
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #7
Kontorlejemål med optimal placering på gågaden - #8

For Lease

281.000 KR. Yearly rent excluding operating costs

Lejemålet ligger i Søndergade 18A på 1. sal i den bedste ende af gågaden i Vejle - kun med få hundrede meter til Vejle Banegård - og består i alt af 281 m² kontor, som står klar til istandsættelse, se plantegning i prospektet.


Den nye lejer vil have mulighed for at være medbestemmende med hensyn til indretning af lokalerne, som efter underskrift af en lejekontrakt vil kunne være klar til indflytning i løbet af 6 8 måneder. I forbindelse med istandsættelsen vil lejemålet også få isat nye vinduer.


Adgangen til lejemålet sket via indgang i porten med egen trappeopgang til 1. sal.


Lokalerne har senest været brugt til undervisningslokaler for Sankt Norberts Skole, som ligeledes har været ejendommens tidligere ejer.


Udover den planlagte istandsættelse af 1. salen har ejendommen allerede gennemgået en større totalrenovering bl.a. af butikslejemålet i stuen til venstre samt nabobygningen i gården.


Lejemålet vil være ideelt for virksomheder inden for revision, advokat, rådgivning, IT eller lignende, som ønsker et flot nyistandsat kontorlejemål med kort afstand til offentlig transport.


Energiklasse D.