Skip to main content Skip to footer
  • For sale
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #1
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #2
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #3
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #4
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #5
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #6
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #7
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #8
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #9
Investeringsejendom - central placering i Nørre Aaby - #10

For Sale

kr. 2.400.000 DKK

Ejendommen er en yderst velbeliggende investeringsejendom på bedste beliggenhed i Nørre Aaby. Ejendommen er en blandet bolig/erhvervsejendom, udlejet til Røde Kors i stueetagen, og en bolig lejer på 1. sal der har boet i ejendommen de sidste mange år.


Bygningen er opført med gule sten og fladt tag. Størrelsen på lejemålene er rigtig gode, ligesom de fremtræder lyse og venlige. Der er særdeles attraktive parkeringsforhold til ejendommen, både foran og bagved. Samtidig har hver lejer tilknyttet egen garage til lejemålene. Lejligheden er den gamle bankdirektør bolig, hvor der ikke er sparret på noget. Tilhørende lejligheden er der store tagterrasse, så lejerne kan komme ud og få frisk luft. Lejligheden fremstår pæn og regulær. 


Røde Kors’ lejemål kan entreres både via større indgangsparti foran ejendommen, samt et mindre indgangsparti bag ejendommen. Arealerne fremstår lyse, pæne og særdeles regulære. Der er for lejeren gode opmagasineringsmuligheder i kælder, samt garage. Parkeringspladsen er eksklusivt til ejendommens lejere og fremtræder befæstet og velordnet.