Skip to main content Skip to footer
  • For sale
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #1
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #2
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #3
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #4
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #5
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #6
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #7
Erhvervsejerlejlighed i Center Syd sælges - #8

For Sale

12.200.000 KR.  

Ejerlejligheden er en del af indkøbscentret, Center Syd, som er et lokalt butikscenter i Tranbjerg, der servicerer Tranbjergs indbyggere og et stort opland.

Ejerlejligheden som udbydes til salg består sammenlagt af fire butikslejemål på samlet 1.255 m². Tre af de fire lejemål er p.t. udlejet til en slagter, frisør og et bibliotek (Aarhus Kommune).

Både slagteren, biblioteket og frisøren har været lejere ejendommen i mere end 20 år, hvor frisørlokalet dog i 2021 blevet genudlejet til en anden lokal frisør, som i mange år har drevet frisørsalon på en anden adresse i byen. Ifm. genudlejningen er frisørlejemålet blevet moderniseret så det fremstår tidssvarende. 

Midt i centret ligger det tidligere banklokale, som på nuværende tidspunkt står tomt. Lejemålet har tidligere været udlejet til Dansk Bank, som har sammenlagt ejerlejlighed 5 & 6. 

Lejemålet fremstår ikke indflytningsklart, og man vil som køber skulle forvente at investere i nye overflader m.v. Da lejemålet består af to ejerlejligheder vil lejemålet nemt kunne opdeles i to enheder.

Center Syd er et meget velfungerende og velbesøgt center, hvor ankerlejeren Super Brugsen i 2020 har renoveret butikken og ombygget hovedindgangen.  

Ejendommen er energimærket med karakteren D.  • Areal: 1.255 m²

  • 3 udlejede butikker og 1 disponibel

  • God lejerspredning

  • Afkast 1. år: 6,95%

  • Pris: 12.200.000 kr. kontant