Skip to main content Skip to footer
  • For sale
Eksklusiv projektgrund i Horsens sælges - #1
Eksklusiv projektgrund i Horsens sælges - #2
Eksklusiv projektgrund i Horsens sælges - #3
Eksklusiv projektgrund i Horsens sælges - #4

For Sale

kr. 2.100.000 DKK

Byggegrunden er beliggende med et oplyst areal på ca. 462 m² med mulighed for byggeri i op til 2 plan af ca. 700 m² etageareal til erhverv. Anvendelsesmuligheder kan være liberale erhverv, butikker, restauranter m.v. Med sin unikke beliggenhed i et maritimt miljø, med stor synlighed , gode parkerings og tilkørselsforhold og et højt potentielt kundeunderlag, er der er der grundlag for et bæredygtigt erhvervs-koncept.


Ejendommen ligger i Horsens centrum med kort afstand til midtbyen, indkøbsmuligheder og fjorden. VIA University College og Horsens Station ligger indenfor 10 minutter på cykel. 


Horsens Kommune forventes at vokse væsentligt frem mod 2045, hvor kommunen ifølge Danmarks Statistik vil have ca. 110.000 indbyggere mod ca. 93.000 i dag. Dette svarer til en vækst på 19%, hvilket er mere end dobbelt så meget som landsgennemsnittet, der forventes at vækste med 7,2%. Den fortsatte befolkningstilvækst vil være en væsentlig faktor og vil understøtte efterspørgslen på boliglejemål i Horsens, og dermed behov for understøttende erhvervsvirksomheder.


  • Opførelse af liberalt erhverv, butik, restaurant m.v.
  • Op til 700 m² i 2 plan
  • Lokalplanlagt
  • Pris: 2.100.000 kr