Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Centralt beliggende restauration udlejes - #1
Centralt beliggende restauration udlejes - #2
Centralt beliggende restauration udlejes - #3
Centralt beliggende restauration udlejes - #4
Centralt beliggende restauration udlejes - #5
Centralt beliggende restauration udlejes - #6
Centralt beliggende restauration udlejes - #7
Centralt beliggende restauration udlejes - #8

For Lease

KR.591.700 Yearly rent excluding operating costs

Attraktivt lejemål til restauration


Særdeles velbeliggende og charmerende lokaler med indgang fra gården i Brandts Passage udlejes. Lejemålet er fordelt på tre etager i helholdsvis 1. sal, stue og kælder samt en tagterrasse med mulighed for udeservering og en unik stemning i ugenerede omgivelser.

Stueetagen er særdeles nutidig og præsentabelt indrettet med trægulv og plankebeklædte vægge i varme brune nuancer. I åben forbindelse med lokalet er baren placeret i det ene hjørne med videre adgang til mindre køkken og lette anretninger. Endvidere toilet i modsatte ende af lejemålet.

1. Salen fremstår lys og flot, med pudsede vægge, hvide lofter samt lyst trægulv. På begge sider af lokalet er der terrassedøre/vinduer der bringer naturligt lys ind i lokalet. Herfra er det muligt at tilgå den tilhørende tagterrasse, der har plads til ca. 30 siddende gæster. 

Kælderetagen tilgås via flot og åben trappe i forlængelse af stueplan. Lokalet er ganske unikt indrettet og ideelt som selskabslokale, men kan også indrettes med siddepladser til restauranten. Kælderetagen fremstår autentisk og stemningsfyldt med hvælving og vægge i blottede mursten. Det er perfekte rammer for en unik madoplevelse.

Dette restaurationslejemål har som det eneste i byen mulighed for at tilbyde restaurationslejer et unikt produkt som med den rette indretning og koncept har potentiale til at skille sig ud fra mængden.

I kælderen findes endvidere toiletter. Alt i alt et komplet indrettet restaurationslejemål klar til lejers særindretning.


Energimærke: A2010


  • Samlet erhvervsareal: 492 m²
  • Stueplan: 205 m²
  • 1. sal: 119 m² + tagterrasse
  • Kælder/selskabslokale: 168 m²
  • 50 m² tagterrasse m. 30 udepladser
  • Stemningsfuld indretning
  • Autentisk atmosfære
  • Samlet leje: 591.700 kr. (49.309,- pr. måned) ekskl. drift