Skip to main content Skip to footer
  • For sale
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #1
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #2
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #3
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #4
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #5
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #6
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #7
Byggeretter til bolig i naturskønne omgivelser sælges - #8

For Sale

15.300.000 KR.  

Her er muligheden for at erhverve 5.700 m² byggeretter beliggende i det attraktive Grejsdalen - tæt på Vejle midtby og samtidig midt i naturen.
Det samlede projekt består samlet af fem punkthuse, hvoraf de første to punkthuse er opført og udlejet. Byggeretterne til de resterende tre punkthuse på hver 1.900 m² udbydes nu til salg.
Byggeretterne er som nævnt placeret på et areal i det naturskønne område Grejsdalen, som er beliggende ca. 10 minutter fra Vejle midtby. I området findes masser af natur med direkte adgang til skov, eng og Grejs Å. Herudover er Grejsdal skole placeret lige på den anden side af vejen og der er god mulighed for offentlig transport lige uden for døren. 
Området er lokalplangodkendt til etagebebyggelse i op til fire etager, hvor hvert punkthus må have et boligareal på 1.900 m². Såfremt der etableres lejemål med et gennemsnitligt areal på ca. 90 m² vil hvert punkthus således kunne rumme 21 lejemål.
En køber har således mulighed for etablere i omegnen af 63 boliglejemål i en af Danmarks regionale vækstbyer, hvor der forventes en befolkningstilvækst på over 13.500 indbyggere frem mod 2045.
Sælger har allerede afholdt omkostninger til byggemodning og kloaktilslutning for i alt 3.287.500 kr. inkl. moms (svarende til 577 kr. pr. m²), hvorfor køberens omkostning hertil er lavere. Yderligere oplysninger omkring allerede afholdte omkostninger kan rekvireres hos Colliers.
Den anførte pris er inkl. moms og fotos er fra etape 1.
Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning, da der er tale om et ubebygget grundareal.  • 5.700 m² byggeretter fordelt på tre punkthuse

  • Lokalplanlagt

  • 2.684 kr. pr. m² byggeret inkl. moms

  • Udgifter til kloaktilslutning og delvis byggemodning skal ikke afholdes - besparelse svarer til 577 kr. pr. m²