Skip to main content Skip to footer
  • For lease
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #1
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #2
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #3
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #4
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #5
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #6
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #7
Attraktivt butikslejemål i Odense C - #8

For Lease

507.600 KR. Yearly rent excluding operating costs

Hermed udbydes særdeles spændende mulighed for butik, showroom eller restauration på synlig hjørnebeliggenhed ved Kongensgade og Vestre Stationsvej. Ejendommen har netop gennemgået en stor renovering med etablering af boliger samt nye erhvervslejemål i stueplan. Odenses nye letbane får letbanestop lige ved siden af lejemålet. Området har gennem de senere år udviklet sig til et gastronomisk vækstcenter med velkendte restaurationer i form af GOMA, Restaurant no. 61, Restaurant Flammen og Bar Tapas. Nabolejemålet tilhører Atami Sushi, som hen over sommeren 2021 åbnede sin 500 m² flotte restaurant.

På modsatte side finder man således endnu en nyopført ejendom med populære restaurationer i form af Café A, Bistroen og Lagkagehuset. Endvidere findes REMA1000 samt en stor Fitness 1, hvilket garanterer et stort kundepotentiale i området.

Her er der mulighed for at etablere en butik, showroom eller restauration. Man får en stor facadeværdi direkte mod Kongensgade og Vestre Stationsvej med vinduespartier fra gulv til loft. Indretningen er fleksibel alt efter lejers anvendelse og særindretning.

I gården er der parkering for ejendommens brugere, ligesom der er mulighed for evt. take away for restaurationsformål samt vareindlevering.


Energimærke: B


• Erhvervsareal: 282 m²

• Beliggende ved Letbane stop

• Nabo til Sushi restaurant

• Mulighed for parkering i gården/p-kælder

• Årlig leje: 507.600 kr. ekskl. drift