Skip to main content Skip to footer
  • For sale
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #1
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #2
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #3
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #4
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #5
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #6
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #7
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #8
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #9
34 attraktive rækkehuse i Silkeborg sælges - #10

For Sale

82.400.000 KR.  

Ejendommen består af 34 rækkehuse i Tusindfryd i Gødvad. Rækkehusene ligger på én matrikel fordelt i rækker af to, tre eller fire enheder. Alle husene er i to plan.

Rækkehusene er mellem 106-124 m² og har optimale planforhold med entré, køkken, to badeværelser og enten fire eller fem værelser afhængig af type.

I stueetagen er alle enhederne indrettet med lyst og velfungerende køkken med åben forbindelse til stue/alrum. Derudover er der et badeværelse. Fra stueetagen fører en trappe op til 1. sal, hvor en fordelingsgang giver adgang til soveværelserne, der har indbyggede skabe. Derudover er der et badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Enhedernes indretning og opbygning er moderne med det flotte åbne køkken og de store vinduespartier, der skaber gennemstrømmende lys i boligen.

Indvendigt er der anvendt materialer af god kvalitet, og enhederne er designet til langtidsleje. De er bl.a. indrettet med køkken fra Svane, armaturer fra Grohe, gulvvarme i hele stueetagen, gulvvarme i badeværelset på 1. sal og blandede hårde hvidevarer fra Zanuzzi.

Derudover har alle enheder skur, carport, have og en lille hyggelig gårdhave, hvor de grønne arealer i området kan nydes.

Energiklasse: A2015

  • Etageareal: 3.934 m²
  • Årlig lejeindtægt: 4.011.390 kr.
  • Struktureres som en selskabshandel
  • Afkast 1. år: 4,00%
  • Pris: 82.400.000 kr.