Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Trods Corona: Her boomer butikkerne

Colliers detail

I samarbejde med erhvervsmægleren Colliers Odense har Brandts Klædefabrik nu vendt tomme lokaler til fyldte butikker.

Nethandlen buldrer derudaf, og priserne på logistik- og industriejendomme er steget med mere end 10% i år. Anderledes ser det ud for butikkerne på gaden, der kæmper med corona-restriktioner og shopping fra sofaen.

Hos Brandt Klædefabrik i Odense er det dog alligevel lykkedes at komme af med nøglerne til det sidste ledige butikslokale til endnu en glad forretningsdrivende. Det fortæller erhvervsejendomsmægleren Colliers i Odense, der har hjulpet de gamle handelsstræder med at få gang i butikkerne igen.

"Da Corona gjorde sit indtog i Danmark lagde vi en plan sammen med KTD Selskaberne, der ejer Brandts Klædefabrik. Den gik ud på, at de skulle renovere byrummet og tilføre en række grønne tiltag. Derudover udarbejdede vi sammen en liste med ønskelejere, som kunne bringe værdi til området," siger Martin Fuhlendorff, der er erhvervsmægler hos Colliers i Odense.

Vær tæt på dine lejere

I en tid med rekordlave renter kigger mange investorer især på boligudlejningsejendomme med central beliggenhed. Men med den rette udvikling af byrummet vil blandede ejendomme være lige så attraktive, fortæller Martin Fuhlendorff.

"Det er utroligt vigtigt, at man som udlejer hele tiden udvikler sine uderum og ejendomme, så der skabes atmosfære og værdi for lejerne og kunderne generelt. Det handler i høj grad om, at udlejer skal turde at gøre sig selv attraktiv. Så skal der nok være lejere.”

”Derudover skal man i dag være endnu tættere på sine lejere, så man hele tiden har en fornemmelse af, hvordan de udvikler sig, og hvilke fremtidige overvejelser de gør sig. Brandts Klædefabrik har et fantastisk charmerende byrum, som appellerer til at gå på opdagelse blandt de flotte historiske ejendomme. Den historie skal fortælles og dyrkes i tæt samarbejde med lejerne,” siger han, og fortsætter:

”Vi ser derfor positivt på fremtiden, hvad angår udviklingen i detailhandlen som helhed, hvis vi i fællesskab kan indrette os efter de nye omstændigheder og sideløbende omfavne den digitale udvikling”.

Alle lokaler er nu fuldt udlejet, og nye potentielle lejere er allerede skrevet op på venteliste.


Kontakt

Martin Fuhlendorff

Senior Commercial Real Estate Advisor

Odense

  • Udlejning af Englandsgade 25, 5000 Odense C, til Miljøstyrelsen og Spillemyndigheden for PFA Ejendomme
  • Udlejning af C.F. Tietgens Boulevard 40, 5220 Odense SØ, til Universal Robots for AP Pension
  • Salg af Fabriksvej 10, 5260 Odense S, til Au2parts for GLS Denmark
Se profil