Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Coop køber større ejendom på Nørrebro

Coop 750

På vegne af Nørrebro Holding 2019 ApS har Colliers formidlet salget af blandet kontor-, detail-og boligudlejningsejendom på Nørrebrogade 155-159 samt Søllerødgade 15-19 lige ved Nørrebros Runddel og den nye Metrostation. Køberne er supermarkedskoncernen Coop og den finske kapitalforvalter Capman, som medinvestor. 

Ejendommen, som består af i alt 56 enheder, er fuldt udlejet med erhvervslejere som blandt andet 7Eleven, Kvickly, Københavns Kommune, 18 udlejningsboliger fra den ældre boligmasse og 32 nybyggede ejerlejligheder fra 2017, som er udlejet. Derudover hører der til ejendommen en parkeringskælder og ovenjordisk parkeringareal. Det samlede areal udgør ca. 10.300 kvm.

”Ejendommens beliggenhed og udviklingspotentiale samt ejendommenes sammensætning af de forskellige segmenter har gjort, at der var stor interesse fra investorerne fra starten af salgsprocessen. Det endte dog med at COOP, som har Kvickly som lejer i ejendommen, endte med at købe ejendommen med Capman som medinvestor,” siger Ditlev Juul, Senior Advisor i Capital Markets der sammen med Peter Winther har stået for salgsprocessen.

 

Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil

Ditlev Juul

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

København

Ditlev arbejder primært med rådgivning inden for investeringsejendomme samt syn-og skønsager udpeget af DE.

Se profil