Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Helt igennem unik ejendom solgt på Fyn

Barmstadt alle 750

Fyns måske mest kendte erhvervsejendom er netop blevet solgt, og Colliers Fyn har formidlet salget på vegne af Fiberline Composites A/S. 

Har man benyttet motorvej E20, har man nok også lagt mærke til denne ejendom. Ejendommens arkitektur er inspireret af vikingetidens borge, hvilket gør at den udskiller sig med sit ganske unikke og atypiske udtryk. Ejendommen er solgt på vegne af Fiberline som en ’sale and lease back’ til en udenlandsk investorgruppe, og Fiberline vil fortsat være at finde i den let genkendelige bygning. Virksomheden er en af verdens førende producenter af glas- og kulfiberprofiler, hvor de hovedsageligt leverer til vindmølleindustrien og byggebranchen. 

Ved Fiberline er de meget tilfredse med handlen, fortæller Ole Arenfeldt Jensen, CEO ved Fiberline: 

”Vi er rigtig glade for denne aftale med en professionel og kapitalstærk ejendomsinvestor, der tænker og handler langsigtet. Det frigiver kapital til Fiberline til at finansiere væksten i øget kapacitet til vind-industrien.”

Hos Colliers er det erhvervsmæglerne Christian Darum og Torben Klitgaard, der har løst sagen. 

”Vi oplever, at flere og flere investorer og virksomheder kan se muligheden i sale and lease back. For virksomheden er det en oplagt mulighed for at få ejendommen trukket ud af balancen og dermed frigøre kapitalen til optimering af virksomheden, herunder produktudvikling, erobring af nye markeder med videre,” siger Christian Darum, og fortæller yderligere: 

”Vi mærker herudover en fortsat øget efterspørgsel på velbeliggende lager- og logistikinvesteringsejendomme med gode motorvejsnære placeringer.”


Kontakt

Christian Darum

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Odense

Christian arbejder primært med salg af boligudlejningsejendomme og erhvervsejendomme med særligt fokus på kontor- og logistikejendomme, herunder sale and leaseback.

De fleste af Christians sager er fortrolige off-market-sager, så har du en sag, der skal behandles fortroligt, eller ønsker du at investere i større ejendomme, er du velkommen til at kontakte Christian for en uddybende snak.

Se profil

Torben Klitgaard

Senior Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Torben arbejder primært med køb og salg af investeringsejendomme med fokus på boligudlejningsejendomme samt afståelse og udlejning af butikslejemål. Herudover arbejder Torben med projektorienterede opgaver vedrørende dagligvare-/udvalgsvarebutikker og boliger.

Se profil