Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Stor erhvervsejendom solgt i hjertet af Vejle

Boulevarden 19 750

Colliers har netop formidlet salget af en større ejendom bestående af ti erhvervsbygninger på i alt 16.884 m². 

Ejendommen ligger i centrum af Vejle mellem Boulevarden og Enghavevej og med et grundareal på hele 28.000 m² er ejendommen en betydelig del af et af de mest spændende områder i midtbyen. Ejendommen omfatter i dag en række erhvervsbygninger som anvendes til kontor og undervisning med hovedlejere som Unik System Design og FGU. 

Vejle er en by i positiv udvikling, og indbyggertallet er er siden 2010 steget mere end landsgennemsnittet og det samme forventes frem mod 2045. Dette giver et grundlag for udvikling af byen og har også været baggrunden for interessen i ejendommen, fortæller René Neesgaard, direktør og partner ved Colliers: 

”Ejendommen er ret kompleks med forskellige bygninger og kontraktsforhold, men alligevel har der været god interesse for ejendommen fra både lokal og national side. Netop velbeliggende ejendomme som denne er efterspurgt, men kræver også at der skabes det fornødne overblik og en afdækning af relevante investorer hertil. Det har været en fornøjelse at være med til at formidle salget til en lokal ejerkreds og det seneste eksempel på en større transaktion vi har formidlet i Trekantområdet,” siger han, og fortsætter: 

”Jeg er overbevist om, at vi har fundet den helt rette køber til ejendommen. Køber er en lokal investorgruppe, som har de kompetencer, som skal til for at drive en ejendom som denne”

”Vi ser frem til at få ejendommen ”ind under huden” og bearbejde de muligheder, som er i ejendommen. Det er ret unikt at have så mange erhvervslejemål med tilhørende parkering beliggende lige midt i byens centrum. Vejle oplever en stor tilflytning, hvilket har en positiv afsmitning på markedet for kontorlejemål. Vi glæder os til at møde vores lejere og ser frem til et langvarigt samarbejde med dem,” udtaler Mogens Zinck som er én af investorerne.  


Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil