Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Arkitekttegnet domicilejendom i Esbjerg solgt

Oddesundvej 1 750

Colliers har netop formidlet salget af en ganske unik domicilejendom i Esbjerg. Den nye ejer er den danske virksomhed Concens A/S, der overtager ejendommen i 2021. 

Ejendommen er opført i 1995 som en af de første ejendomme i det attraktive erhvervsområde Kjersing i den nordlige del af Esbjerg, og den er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Henning Larsen, der blandt andet er kendt for at have tegnet operaen i København. Derfor er der også tænkt usædvanligt meget over arkitekturen for denne type ejendom, hvilket også har kunnet mærkes på interessen, fortæller direktør og partner René Neesgaard fra Colliers, der har været mægler på sagen: 

”Her har vi et eksempel på en produktionsejendom, hvor der virkelig er gjort noget ekstra ud af det. Det er en flot arkitekttegnet bygning, hvilket har kunne mærkes på interessen for ejendommen,” siger han, og fortæller videre: 

”Køber kan først overtage ejendommen om ni måneder, men de venter gerne, da det er det helt rigtige match for dem.” 

Ved Concens A/S er de glade for at have erhvervet sig den ikoniske ejendom i Esbjerg, fortæller Direktør René Lynge: 

”Den her ejendom er noget helt anderledes, end det man ellers ser, og det er noget der virkelig tiltaler os. Som virksomhed tilbyder vi nogle anderledes produkter og derfor afspejler ejendommen, hvilken type virksomhed vi er. Desuden vokser vi snart fra vores nuværende lokaler, så det var oplagt for os at slå til, da denne unikke mulighed bød sig.” 

Concens A/S producerer hovedsageligt aktuatorer, der er en type af motor til at bevæge eller styre en mekanisme.


Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil