Spring til hovedindhold Gå til sidefod

13 boliger i Strib solgt for andelsboligforening

Brndeskovvej 750

Vi har netop formidlet salget af Andelsforeningen Brændeskovhavens 13 boliger i Strib, ejendommen har et samlet etageareal på 1.546 m². 

Brændeskovhaven er godt beliggende i det naturskønne Strib, som er et attraktivt og enormt populært boligområde tæt på Middelfart og Lillebælt, fortæller Christian Darum fra Colliers, der sammen med Mathias Grønning og Mads Mehl Mortensen har været mæglere på sagen: 

”Vi oplever stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i området omkring Middelfart. Udover den nære beliggenhed til havet og naturen, er det ligeledes den attraktive placering i Trekantområdet med god infrastruktur, godt handelsmiljø samt et godt og veletableret erhvervsliv med flere store virksomheder med dertilhørende mange arbejdspladser, som trækker.”  

Ved Andelsboligforeningen Brændeskovhaven er de tilfredse med salget og samarbejdet med Colliers, fortæller Else Hartmann, som er kasserer for andelsboligforeningen: 

”Vi er en lille forening, hvilket til tider kan være udfordrende i forhold til driften, så da Colliers kontaktede os med henblik på at formidle salget af ejendommen, var vi interesserede i at høre, hvad det kunne indebære,” siger hun, og fortæller yderligere: 

”Vi er meget tilfredse med salget, og det har været en god proces med flere interesserede købere. Det har været et rigtig fint samarbejde med de involverede mæglere fra Colliers, og der har været en god dialog gennem forløbet.”


Kontakt

Christian Darum

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Odense

Christian arbejder primært med salg af boligudlejningsejendomme og erhvervsejendomme med særligt fokus på kontor- og logistikejendomme, herunder sale and leaseback.

De fleste af Christians sager er fortrolige off-market-sager, så har du en sag, der skal behandles fortroligt, eller ønsker du at investere i større ejendomme, er du velkommen til at kontakte Christian for en uddybende snak.

Se profil

Mathias Grønning

Director, Investment

Odense

Se profil

Mads Mehl Mortensen

Senior Commercial Real Estate Advisor

Odense

Mads arbejder primært med salg af investerings- og projektejendomme med særligt fokus på bolig, kontor- og logistikejendomme, herunder sale and leaseback.

De fleste af Mads’ sager er fortrolige off-market-sager, så har du en sag, der skal behandles fortroligt, eller ønsker du at investere i større ejendomme, er du velkommen til at kontakte Mads for en uddybende snak.

Se profil