Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Colliers udpeget som Danmarks bedste ejendomsrådgiver

dk

Mere end 2.700 internationale investorer og brancheaktører har udpeget Colliers som den bedste ejendomsrådgiver ved den årlige Euromoney Awards. 

Colliers har vundet hele tre ud af de fire priser, der tildeles erhvervsmæglerbranchen. I Danmark blev Colliers kåret til bedste rådgiver overordnet og fik tilmed topplaceringer i både kategorien vurdering og research/analyse.

Euromoney Magazine er et internationalt velanset medie, der blev grundlagt i 1969, og som siden da hvert år har uddelt de prestigefyldte Euromoney Awards til ejendomsbranchen og den finansielle sektor. Uddelingen af priserne sker efter en afstemning blandt aktører i branchen, hvor der i år har været over 2.700 tilbagemeldinger.

CEO Peter Winther er stolt og ydmyg over resultatet af årets undersøgelse:

”Efter ikke at have været nummer ét sidste år er det dejligt, at vi nu er tilbage med en topplacering i tre ud af fire kategorier, og at vi således er kåret som den bedste rådgiver generelt og den bedste inden for vurdering og research,” siger han, og fortsætter:  

”Priserne fra Euromoney har stor betydning for os, da det er branchens egne aktører fra både ind- og udland, der bestemmer, hvem der løber med priserne, og derfor er det en anerkendelse af vores arbejde - det er vi meget stolte af. Vi bestræber os altid på at levere ydelser af høj kvalitet til vores kunder, og derfor er vi også meget taknemmelige for deres anerkendelse. Det understreger vigtigheden af, at vi fortsætter med løbende at optimere vores kundeservices.”


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil