Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Ejendomme i Vejle for godt 200 mio. kroner har skiftet hænder

Havneparken 750

Colliers har formidlet de to større investeringsejendomme på henholdsvis Havneparken og Skudehavnen på sydsiden af Vejle fjord. Salget er sket til to forskellige investorer, Heimstaden som køber af Havneparken, hvorimod det er en dansk køber – SPI Ejendomme A/S – der har købt Skudehavnen.

”Vi oplever en vedvarende interesse i investeringsejendomme i hele Trekantområdet og ikke mindst i Vejle. Gennem en lang periode har investorerne søgt mod provinsbyer i vækst, og Vejle udmærker sig ved en unik natur, en central beliggenhed i Danmark og en stabil vækst i indbyggertallet,” siger René Neesgaard, partner og direktør, Colliers Vejle.

”Prognoserne forudsiger en vækst i indbyggertallet på knap 15 % frem til 2045. Det er særligt gruppen af de 20-39-årige, der vokser. Det er godt nyt for investorerne for den aldersgruppe er mere tilbøjelig til at bo i lejebolig,” siger René Neesgaard. 

Det er et lokalt ejendomsselskab som sælger Havneparken og som altså nu bliver en del af Heimstadens portefølje af boliger i Danmark. Ejendommen består af 48 lejligheder, der varierer i størrelsen fr fra 68 – 11 m2. Det samlede boligareal er 4.536 m2. 

Bag Skudehavnen står CASA A/S. Projekt Skudehavnen består af dels ejerboliger langs fjorden og Vejle Å, Almennyttige boliger og så to etaper af private udlejningsboliger, hvoraf den ene er opført og den anden under opførsel. De solgte boliger omfatter samlet 34 boliger 85-105 m² og i alt 3.295 m², hvoraf 1. etape på 1.747 m² er færdiggjort og afleveret til lejere i efteråret 2019. Etape 2 er netop igangsat til indflytning i 2021.

Ud over at salget er nye eksempler på salg af denne type ejendomme, er det værd at bemærke at sagerne er gennemført netop på det tidspunkt hvor det danske samfund var nedlukket som følge af COVID-19, noget som ikke har påvirket efterspørgslen efter solide investeringsejendomme. 


Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil