Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Colliers forestår rådgivning og salg af COOP centrallager i Vejen

COOP 750

I forbindelse med omstruktureringer i COOPs lagerdel, blev centrallageret i Vejen i overskud og den tidligere domicilejendom skulle finde anden anvendelse. Colliers blev engageret som rådgiver og ejendommen er nu fuldt udlejet i to enheder til henholdsvis DEKRA (kursuscenter) og Prime Cargo. Et samlet areal på ca. 36.000 m². 

”Det er en ejendom, vi kender rigtig godt. Vi har dels udlejet den til Prime Cargo og senest har vi solgt et overskydende grundareal på 33.000 m² til en virksomhed i området, for til sidst at formidle salget af ejendommen,” siger René Neesgaard, partner og direktør, Colliers Vejle. 

Køberen til hovedejendommen blev identificeret gennem vores investornetværk. Ejendommen blev den første investering for Hanssen HEBO A/S. Et nyt ejendomsselskab skabt gennem et strategisk partnerskab mellem Hanssen Ejendomme og HEBO Danmark Holding ApS. Fokus i selskabet er udvikling og etablering af en ejendomsportefølje indenfor større jyske bolig- og erhvervsejendomme. 

Køber  har planer om at opgradere ejendommen så den fremtidige drift i ejendommen optimeres. 
Forløbet er et godt eksempel på, hvordan et optimalt samarbejde mellem ejer og mægler skaber den optimale værdi for lejer, sælger og køber.

 

Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil