Spring til hovedindhold Gå til sidefod

CompuGroup Medical Denmark A/S flytter til Skejby

CompuGroup Medical 750

Colliers har formidlet endnu et lejemål i det populære Skejby. CompuGroup Medical er den største leverandør af IT-systemer til praktiserende læger og fysioterapeuter i Danmark. Virksomheden flytter til årsskiftet fra Sommervej i Aarhus V til Olof Palmes Allé 44.

”Vi flytter for at komme i nogle lokaler, der bedre matcher den måde, som vi gerne vil arbejde sammen på. Vores nuværende lejemål er ikke godt nok indrettet, det er langt, smalt og lukket, og det inviterer ikke til at man skal være sammen,” siger Michael Hein, direktør for CompuGroup Skandinavien. 

”Vi vil gerne sidde i et åbent miljø i teams, der arbejder tæt sammen og har brug for at videndele. Samtidig vil vi gerne have at de forskellige teams kan følge med i, hvad der foregår i de andre teams. I de nye lokaler har vi mulighed for at placere os, så vi både kan arbejde i teams og være en del af det store fællesskab, vel at mærke uden at der bliver for meget larm,” siger han.

Virksomheden har cirka 50 medarbejdere og de glæder sig og er spændte på at tage de 1.035 m² i brug. 

Colliers, der har stået for udlejningen, beretter om en meget lav tomgang i Skejby p.t. 

”Området er super populært blandt både store og mellemstore kontorvirksomheder. Tendensen er, at de store domicilejendomme ved ledighed, udlejes til flere virksomheder, som så benytter ejendommene med deres mange faciliteter i fællesskab,” udtaler Michael Andreasen, erhvervsejendomsmægler Colliers, som har forestået udlejningen til CompuGroup Medical.

Ejendommen på Olof Palmes Allé er ejet af KFI Erhvervsdrivende Fond, og kaldes i folkemunde for Konvekst buen. Den blev i sin tid opført som domicil til Atea. Efterfølgende er ejendommen blevet udlejet som et flerbrugerhus, hvor lejerne er fælles om faciliteter som kantine, fitnessrum mm. 

Skejby rummer i dag en række virksomheder i forskellige brancher. Af virksomheder i området kan bl.a. nævnes, Vestas, Atea, NRGI, Tryg, Dansk Metal, Harman, IBM, Alm Brand, KMD, Beierholm, m.fl. 

 

Kontakt

Michael Andreasen

Senior Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Michael arbejder primært med salg og udlejning af kontorejendomme samt salg af investeringsejendomme (med hovedvægt på boligejendomme). Herunder hører bl.a. projektudvikling og gennemførelse af offentlige udbud.

Se profil