Spring til hovedindhold Gå til sidefod

MG Real Estate opfører 80.000 m² logistikcenter

Fredericia 750

Det europæiske ejendomsudviklings- og investeringsfirma, MG Real Estate, opfører det næsten 80.000 m² store MG Park Fredericia i Taulov ved Fredericia. Fremtidens moderne logistikcenter vil huse op til ni virksomheder. Colliers og CBRE er mæglere på sagen.  

MG Park Fredericia bliver et topmoderne lager- og distributionscenter, beliggende midt i et af Danmarks centrale placeringer for distribution og logistik. Grunden er beliggende ved E20 og E45 med kort afstand til både godsterminal og havne. MG Park Fredericia kan anvendes til diverse forretningsformål, herunder logistik, e-handel, distribution og produktionsvirksomheder.

”Vi er rigtig glade for, at MG Real Estate har valgt at investere i Fredericia Kommune og med MG Park Fredericia bidrage til den gode udvikling i vores lokalområde. Fredericia har konsolideret sig som et multimodalt knudepunkt for transport, og vi er de seneste år lykkedes rigtig godt med at tiltrække nye transport-og logistikvirksomheder. Jeg ser frem til at byde MG Estate velkommen og vise dem, hvad Fredericia har at tilbyde,” siger borgmester i Fredericia, Jacob Bjerregaard.

MG Real Estate fremhæver deres fokus på bæredygtighed, som et af organisationens centrale søjler. Et strategisk midtpunkt som CCO for Holland og de Nordiske lande, Anton Van Vlerken, hos MG Real Estate uddyber:

”Vores vision er at bidrage til udviklingen af et grønnere samfund for fremtidige generationer og via vores bæredygtige byggeri reducerer vi fodaftrykket af vores ejendomme. Kombineret med vores topmoderne lager muligheder samt velplaceret lokation er vi overbeviste om at MG Park Fredericia bliver en kæmpe gevinst for både virksomheder og indbyggere i Fredericia kommune.” 

MG Real Estate har allerede i en årrække bevist deres kompetencer på det danske logistikmarked gennem bebyggelsen af Greve Distributions Center (GDC) som startede ultimo 2017. GDC består nu af 30.000 m² færdigbygget lager faciliteter, indrettet med en avanceret og fleksibel lagerløsning med mulighed og plads til at udvide, når det er nødvendigt for de virksomheder, der lejer sig ind. 

Commercial Manager Nordics, Christopher Wiingaard Thomsen, hos MG Real Estate udtaler:

”Den stigende interesse for moderne logistik- og lagerbyggerier i Danmark gør vi fortsætter vores strategiske tiltag iht. spekulativt byggeri både i GDC samt MG Park Fredericia. Trods nedlukningen af det danske samfund under covid-19 krisen har vi forsat oplevet stor aktivitet fra potentielle lejere. Vi er derfor fortrøstningsfulde for fremtiden og ser med stor spænding frem til første spadestik ved MG Park Fredericia i den nærmeste fremtid.”

Colliers og CBRE indgår i et samarbejde om udlejningen. Hans Holmann er Colliers’ mægler på sagen. 

”Vi oplever stor interesse og efterspørgsel for denne type ejendom – en stor, moderne lager- og logistikejendom med mange anvendelsesmuligheder. Dertil kommer, at beliggenheden for denne ejendom er helt i top. Vi glæder os til at finde de nye lejere,” fortæller han. 

Ved CBRE er det Anders Højer Rom, der er mægler på sagen. 

”Efterspørgsel efter strategisk beliggende og veldisponerede lager- og logistikejendomme har i de seneste år været støt stigende. Eksisterende kapacitet mangler, og det er en udfordring at imødekomme efterspørgslen på dette område. MG Park Fredericia passer til vore danske og internationale kunder, siger Anders Højer Rom fra CBRE.”

Læs mere om sagen her.

 

Kontakt

Hans Holmann

Senior Commercial Real Estate Advisor

Vejle

Hans arbejder primært med salg og udlejning af lager og logistik, kontor, butik og andre erhvervsejendomme. Derudover arbejder Hans også med sale and leaseback.

Se profil