Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Peter Winther kåret som den 2. mest magtfulde person i den danske ejendomsbranche

PR foto Peter Winther Colliers 750

Estate Media har netop offentliggjort resultatet af ’Magthaverne’, en afstemning, der har kørt de sidste to uger. Godt 1.000 Estate Media-brugere, læsere og lyttere har afgivet deres stemme. Det var muligt at stemme på i alt 50 forskellige personer. Overborgmester i København Frank Jensen løb med førstepladsen.

Peter Winther er overrasket over placeringen.

”Jeg anser egentlig ikke mig selv som specielt magtfuld i min rolle som rådgiver, det er nogle andre, der sidder på den politiske magt og på pengene. Til gengæld er jeg meget synlig i medierne, og jeg har været i branchen i mange år, det har nok spillet ind på det fine resultat,” siger Peter Winther.

En holdindsats

Peter Winther, der selv har været i branchen i over 25 år, står i dag i spidsen for 130 medarbejdere, og han er da heller ikke i tvivl om, hvilken rolle de har spillet.

”Jeg er både glad og taknemmelig for, at vores analyser og rådgivning har så stor gennemslagskraft. Vi har investeret i dygtige medarbejdere, og det er dem, der er med til at producere alt det, som jeg får æren for, så en stor tak til dem”.

Se hele listen her: https://estatemedia.dk/dk/2020/05/11/laeserne-har-talt-ejendomsbranchen-mest-magtfulde/


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil