Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Unikt restaurationslejemål i hjertet af Aarhus får nye lejere

Guldsmedegade 750

Vi har netop formidlet udlejningen af et ganske unikt restaurationslejemål beliggende midt i Latinerkvarteret. De nye lejere er sandwich-caféen BERNTH&CO, som dermed udvider deres forretning, der i forvejen består af en café i Borggade. 

Lejemålet er beliggende i en hyggelig baggård i Latinerkvarteret, der forbinder de to populære gader Guldsmedegade og Badstuegade. Til lejemålet følger en gårdhave, der er med til at skabe rammen for den charme, Latinerkvarteret kan tilbyde. 

Jesper Poder, Erhvervsmægler ved Colliers, har været mægler på sagen, og han er glad for at BERNTH&CO bliver de nye lejere i det kendte restaurationslejemål: 

”Jeg synes det er meget positivt at BERNTH&CO bliver de nye lejere i dette lejemål, for jeg er overbevist om, at det er det helt rigtige match. Lejemålet kommer til at danne nogle rigtig fede rammer for en god madoplevelse, og BERNTH&CO har et godt ry blandt århusianerne,” og tilføjer:  

”Til trods for at vi lige nu befinder os i en udfordrende situation på grund af coronavirus, så oplever vi fortsat et er fint aktivitetsniveau i markedet.”

Ved BERNTH&CO er de glade for deres nye lokaler, fortæller Bo Marcussen, der sammen med Sara Bernth ejer forretningen:

”Vi kendte i forvejen til lejemålet og vi har altid synes, at det er en af de hyggeligste restauranter i Aarhus. Derudover er beliggenheden helt i top, og det er derfor det ideelle sted for os at åbne vores anden butik,” siger Bo, og fortæller yderligere: 

”Det har været en god oplevelse med Colliers som formidler. Jesper har været meget kompetent og proaktiv under hele forløbet, hvilket har haft stor betydning for at vi valgte dette lejemål.” 


Kontakt

Jesper Poder Olsen

Certified Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Jesper arbejder primært med udlejning og salg inden for kontorsegmentet.

Se profil