Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Leverandør til den internationale underholdningsindustri flytter i nye lokaler

Wahlberg motion design 750

Vi har netop formidlet salget af en større lager- og produktionsejendom i Viby J. Sælger er HL Ejendomme og køber er den kreative produktionsvirksomhed Wahlberg Motion Design. 

Wahlberg Motion Design har 25 år på bagen og det hele startede, da CEO og grundlægger Mads Wahlberg udviklede intet mindre end en tequila slammer robot til Aarhus Festuge, der både kunne ryge cigaretter og mixe drinks. 

Der er sket meget siden da, og i dag producerer Wahlberg Motion Design en lang række forskellige produkter og løsninger inden for scenografi. De har leveret til teatre, museer, operahuse og de har produceret dele af scenografien til nogle af verdens største stjerner og brands. På den imponerende kundeliste findes eksempelvis Gucci, Eurovision Song Contest, Kylie Minogue samt den canadiske rapper Drake. Den internationale genklang har resulteret i, at Wahlberg Motion Design i dag eksporterer over 90% af deres varer til udlandet. 

Virksomheden, der i dag tæller 18 medarbejdere, har hele deres produktion i Danmark, og de er nu vokset ud af deres nuværende lokaler, fortæller CEO og grundlægger Mads Wahlberg: 

”Efter en lang periode med jævn vækst er det nu tid til, at vi flytter i større lokaler. I og med vi får større lokaler, bliver det muligt for os at blive ved med at udvikle endnu større projekter. Med en mindre renovering kommer lejemålet til at passe helt perfekt til vores behov,” siger han, og fortsætter:  

”Det har været et rigtig godt samarbejde med Colliers, hvor Hans M. Hansen og Michael O. Andreasen (mæglerne på sagen) har været gode til at spore sig ind på, hvad vi har brug for. Det har haft betydning for, at vi nu flytter fra 1.600 m² til 6.000 m², da vi dermed har plads til at blive ved med at vokse og udvikle os.” 

Ejendommen i Viby J blev oprindeligt brugt til at producere glas, og bl.a. Bestseller er blandt de tidligere lejere. Ved Colliers har vi haft ejendommen til salg på vegne af HL Ejendomme. 

”Da vi stod mellem at sælge eller udleje ejendommen, havde Colliers allerede en køber klar, så det har været en rigtig fin og gnidningsfri proces. Det er dejligt at se en rigtig spændende virksomhed flytte ind i ejendommen,” fortæller Anette Lorenzen, HL Ejendomme. 

Hos Colliers har Erhvervsmægler Hans M. Hansen og Erhvervsmægler Michael O. Andreasen formidlet handlen. 

”Vi ser en fin aktivitet i markedet lige nu, og vi er glade for at vi kunne få handlen på plads. Vi oplever en stigende interesse for denne type ejendomme – en multifunktionel ejendom med en god og bynær beliggenhed,” fortæller Hans M. Hansen.

Vi har Wahlberg Motion Designs tidligere lejemål i Højbjerg til leje nu – læs mere om sagen her

 

Kontakt

Hans Snedker-Hansen

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Se profil

Michael Andreasen

Senior Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Michael arbejder primært med salg og udlejning af kontorejendomme samt salg af investeringsejendomme (med hovedvægt på boligejendomme). Herunder hører bl.a. projektudvikling og gennemførelse af offentlige udbud.

Se profil