Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Boligprojekt på Østre Havn i Aalborg solgt

Havnehus 2  Alborg 750

På vegne af Agat Ejendomme har vi formidlet salget af ”Havnehus II” på Østre Havn i Aalborg. Projektet har et samlet boligareal på 5.675 m2.

Projektet er solgt til en privat investor for 160,2 mio. kr. Byggeriet af det 12 etager høje hus med 86 lejligheder begynder dette forår og huset skal stå klar og overdrages til investor i efteråret 2021. Agat Ejendomme har stået bag flere af de øvrige byggerier på Østre Havn, bl.a. domicilbyggeriet til KMD, Alfa Lavals kontordomicil samt flere af andre boligprojekter på havnefronten.

De seneste ti år er der blevet bygget rigtig meget i Aalborg, især lejligheder. Byggeriet er sket med afsæt i befolkningsprognoser, der har peget på en vækst i næsten alle aldersgrupper. Der har fra flere sider været spekuleret i, om der var bygget for meget.

”Der er bygget rigtig meget i Aalborg, men jeg mener ikke, at der er bygget for meget. Dog vil jeg ikke afvise, at lejepriserne på kort sigt kan komme under pres grundet udbud- og efterspørgselssituationen” siger Claus Sondrup, partner og direktør, Colliers Aalborg.

”Omvendt kan det være, at lejemarkedet vil opleve fremgang i kølvandet på coronakrisen, som har medført en opbremsning i salget af ejerlejligheder. Flere ser nok tiden an inden de køber og vælger at leje i stedet for indtil der er kommet lidt mere ro på,” siger Claus Sondrup. Om det aktuelle projekt siger han:

”Havnehus II er et godt projekt, der er lagt op til et kvalitetsniveau, der afspejler den gode beliggenhed med udsigt over Limfjorden. Der er ingen tvivl om at beliggenheden tiltaler mange investorer og vi havde da også flere investorer, der var interesseret i projektet, på trods af det lidt udfordrede lejemarked. Jeg synes ligeledes at kommunen er lykkedes rigtig godt med at skabe et anderledes bymiljø hernede, det er noget der appellerer til mange”.

Colliers har i øvrigt selv kontor netop på Østre Havn.


Kontakt

Claus Sondrup

Senior Director | Partner

Aalborg

Claus arbejder primært med formidling af erhvervs- og investeringsejendomme samt strategisk planlægning og ejendomsrelateret rådgivning.

Se profil