Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Vi tager ansvar

2020 03 12 vi tager ansvar 1536
Colliers bakker naturligvis op om de seneste udmeldinger og henstillinger fra myndighederne.

Under hensyntagen til vores medarbejdere, kunder, øvrige interessenter, herunder det omgivende samfund, har vi derfor besluttet at alle medarbejdere fra i dag, torsdag, arbejder hjemmefra i det omfang, det er muligt. 

Virksomheden vil således være funktionsdygtig. Har man aftalt møder eller fremvisninger med en af vores medarbejdere, vil man blive kontaktet direkte for nærmere aftale om, hvad man gør i den aktuelle sag. 

Vi har udarbejdet et sæt retningslinjer, så alle ved, hvordan de skal forholde sig i relation til møder, rejser, hygiejne mm.

Indtil videre gælder dette til den 27. marts afhængig af, hvordan situationen udvikler sig. 

”Vi følger situationen tæt, så vi kan beskytte vores medarbejdere bedst muligt og stadig betjene vores kunder, selvom det bliver under lidt andre forhold end normalt”, siger Peter Winther i en kommentar til situationen.

Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil