Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Pensionsselskaber køber Accuras kommende domicil i København

Trlastholmen 750

På vegne af Accura har Colliers formidlet salget af kontorprojektet beliggende Alexandriagade 8 i Københavns Nordhavn. Køberne er Velliv og Industriens Pension. Ejendommen er under opførelse og forventes klar i 2022. 

Ejendommen er fuldt udlejet til Accura. Det færdige domicil bliver på 13.180 m2 med en absolut første klasses beliggenhed i Nordhavn.

”Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for Nordhavns kvaliteter, særligt efter Metro cityringens åbning. Flere virksomheder har valgt at etablere hovedkontor i Nordhavn, f.eks. Kroman Reumert, DFDS, Nykredit og NREP,” siger Jacob Bruun Borring, Manager Capital Markets, der sammen med Peter Winther og Frederik Møllebjerg har stået for salgsprocessen. 

Nordhavn er et område i rivende udvikling med en ambition om at blive fremtidens bæredygtige bydel i København. Den aktuelle ejendom vil da også blive opført som en bæredygtig bygning og forventes at få en DGBN guldcertificering. 


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil

Frederik Nørr Møllebjerg

Director, Capital Markets

København

Frederik bistår med generel strategisk rådgivning og transaktionsrådgivning i forbindelse med køb og salg af større ejendomsaktiver samt ejendomsrelaterede virksomheder.

Se profil