Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Dansk herretøjskomet åbner butik i hjertet af Aarhus

Shaping new tomorrow 750

Colliers har netop formidlet udlejningen af en af de mest centrale og attraktive adresser i Aarhus. Shaping New Tomorrow, der har revolutioneret herremoden ved at bringe sportsverdenens funktionalitet, komfort og kvalitet ind i tidsløst og stilet herretøj, er den nye lejer på Store Torv 6, hvor de åbner deres tredje og største butik i Danmark. 

Shaping New Tomorrow er af mange kendt som en af de helt store succeshistorier fra Løvens Hule, og de gør nu klar til at åbne deres første butik i Aarhus. Lejemålet på Store Torv 6 er indrettet i en gennemført og eksklusiv stil og tilbyder med sine søjler, stuk i loftet og på væggene nogle unikke og stemningsfulde rammer for butikken. 

Jesper Poder fra Colliers har været mægler på sagen, og han er glad for at have hjulpet Shaping New Tomorrow med at finde de helt rigtige rammer for deres butik: 

”Shaping New Tomorrow har i længere tid søgt efter en lokation til deres nye butik, men uden held. Derfor at jeg naturligvis rigtig glad for, at vi har kunne hjælpe dem med at finde de helt rigtige lokaler,” siger han, og fortæller yderligere om travlhed på detail-markedet: 

”Der bliver for tiden talt meget om butiksdød og et nedadgående marked, men vi oplever stor aktivitet og interesse i markedet. Vi kan godt mærke, at folk er blevet mere påpasselige, men så længe man har det rigtige koncept og de rigtige lokaler, så vil der altid være grundlag for en god forretning.” 

I sin nye markedsrapport beskriver Colliers netop, hvordan tingene i dag er vendt på hovedet. Tidligere var tesen, at forbrugeren først gik hen i en fysisk butik for at se varen for derefter at købe den på nettet. Men i dag er mønsteret snarere det modsatte. Nu undersøger forbrugeren varen på nettet, men køber gerne i en fysisk butik, hvis denne vel at mærke tilbyder god service og dermed gør indkøbsoplevelsen mere komplet. Og det er netop oplevelsen, der er i centrum, når Shaping New Tomorrow åbner i Aarhus. 

Hos Shaping New Tomorrow er de glade for de nye lokaler og de glæder sig til at åbne butikken i Aarhus, fortæller Jakob Slot, Head of Store Design & Expansion: 

”Vi glæder os enormt meget til at åbne vores butik i Aarhus. Vi ved, at mange af vores kunder kommer fra Aarhus og vi glæder os til at give dem en fed oplevelse i vores butik. Det bliver en god gammeldags butiksoplevelse med fokus på en rigtig god service. Det skal være et fedt sted at være, og vores kunder skal gå derfra med en rigtig god oplevelse,” fortæller han, og fortsætter: 

”Det har været afgørende for os at finde de helt rigtige lokaler for at kunne danne rammerne om den oplevelse, vi gerne vil skabe. Lokalerne på Store Torv er helt unikke. Man får fornemmelsen af at være i en herskabslejlighed, og vi kommer til at indrette butikken med respekt for den eksisterende arkitektur.”

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Jesper fra Colliers. Han har med en oprigtig interesse formået at sætte sig ind i præcis, hvad det er, vi gerne vil have. Det er vi nu lykkes med, og vi står nu med de helt rigtige rammer til det koncept, vi ønsker at lave.” 

Jakob Slot fortæller yderligere, at Shaping New Tomorrow ikke er færdige med at åbne fysiske butikker. I den kommende fremtid vil de åbne flere butikker på attraktive adresser rundt om i Europa:  

”Butikken i Aarhus kommer til at være et fantastisk afsæt for vores udbredelse i Europa. Den kommer til at fungere som et udgangspunkt for de andre butikker, så vi på den måde kan sikre det samme, gennemførte koncept i alle vores butikker. Derfor kommer vi til at bruge meget tid på at få indrettet butikken i Aarhus helt perfekt,” fortæller han.


Kontakt

Jesper Poder Olsen

Certified Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Jesper arbejder primært med udlejning og salg inden for kontorsegmentet.

Se profil