Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Bog & idé flytter ind i centralt lejemål i Vejle

2020 02 18 raadhustorvet 7 vejle
Én af de mest iøjefaldende ejendomme på Vejle gågade har fået ny lejer. Det drejer sig om den tidligere BR butik, som har stået tom i lidt over et år. I mellemtiden er ejendommen blevet sat i stand fra top til tå og er nu klar til at blive indtaget af en ny lejer.

Til sommer åbner en ny Bog & idé butik i den centralt placerede hjørneejendom på Rådhuspladsen i Vejle. Bog & idé holder i dag til i Søndergade, men pga. pladsmangel skulle der et større lejemål til, og det får de i det nye lejemål, som er på ca. 400 m² + kælder. 

”Lejemålet har stået tomt over en længere periode, hvilket ikke er usædvanligt, da ejendommen har været igennem en større renovering siden BR flyttede ud. Derudover er der ikke mange lejere til så stort et lokale.” fortæller erhvervsmægler Annette Bay, Colliers Vejle, og fortsætter:

"Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat, og hos Colliers ønsker vi Bog & idé stort tillykke med det nye lejemål.”

Kontakt

Annette Bay

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Vejle

Se profil