Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Fredericia Kommune køber stort grundareal af Electrolux

2020 02 07 fredericia kommune koeber stort grundareal af electrolux
Colliers har rådgivet Electrolux, der i 2007 lukkede den tidligere Voss fabrik, og i 2015 rev fabrikken ned. Grunden er cirka 22.000 m2 og blev solgt for 31,5 mio. kroner. 

Fredericia Kommune overtager grundarealet den 15. februar og oplyser i en pressemeddelelse, at købet udløber af byrådets ønske om at sikre fortsat udvikling af området nord og syd for Sjællandsgade. I handlen indgår to grundarealer: Vester Voldgade 15 og Sjællandsgade 2.

Grundarealet indgår i planerne for voldprojektet. En del af dette projekt er etablering af en bro over Prangervej, og genskabelse af den oprindelige voldfod i Vester Voldgade. Området beskrives som et muligt kommende by- og omdannelsesområde i kommuneplanen.

”Fredericia Kommune har planer om at udvikle hele området, der rummer et stort potentiale for de rigtige investorer, og vi ved, der er en stigende interesse for arealet, primær fra nationale investorer. Derfor er det vores vurdering, at kommunen var den helt rigtige køber til denne grund,” udtaler partner og direktør René Neesgaard, Colliers Vejle. 

Erhvervsmægler Karsten Petersen, Colliers Vejle supplerer:

”Det er tale om et helt unikt grundareal inden for volden i Fredericia og det er helt rigtigt set af kommunen, at de vil udvikle området. Vi glæder os til at følge udviklingen”.

Kontakt

René Neesgaard

Senior Director & Partner

Vejle

René arbejder primært med udlejning og salg af erhvervsejendomme og -lokaler.

Se profil