Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Den gamle politigård i Middelfart forvandles til lokalt sundhedshus

2020 01 29 nyt sundhedshus i middelfart 1536
Colliers International har på vegne af Statens Ejendomsselskab Freja ejendomme netop solgt den gamle politigård på Brovejen i Middelfart.

”Det glæder os, at vi nu efter flere forsøg er lykkedes med at få ejendommen handlet, og særlig godt er det, at ejendommen nu overgår til en lokal bruger,” udtaler Erhvervsmægler Martin Fuhlendorff fra Colliers Fyn.

Klinikken Tandlægerne i Middelfart har erhvervet sig ejendommen og vil nu bruge den næste tid på at istandsætte de eksisterende rammer, så ejendommen fremadrettet kommer til at fungere som et lokalt sundhedshus.

”Beliggenheden er helt i top med synligheden ud mod Brovejen samt muligheden for parkering og ikke mindst nærhed til både banegård og midtby, så det er helt rigtigt set af køber. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat, og hos Colliers ønsker vi begge parter stort tillykke med handlen i en særdeles positiv og konstruktiv proces,” afslutter Martin.

Tandlæge Kristian Rønn er allerede påbegyndt søgningen efter nye spændende lejere til Middelfarts kommende sundhedshus og melder om stor interesse og opbakning. Han fortæller i øvrigt:

”Visionerne for det nye sundhedshus er, at vi selv bliver ankerlejere i sundhedshuset med en fuldkommen opdateret tandlægeklinik, og herudover forventes der at rykke flere specialer ind.  I alt forventes vi at kunne huse 8-10 specialer i det nye sundhedshus.”

”Vi har søgt egnede lokaler de sidste par år og har også overvejet at bygge nyt. Men ud fra et samfundsmæssigt perspektiv giver det meget mere mening at bevare eksisterende rammer. Specielt når disse rammer er så fine og bekvemt placeret for både personale og brugere af sundhedshuset.”

Igennem de kommende 5-6 måneder vil ejendommen blive renoveret og forventes at være indflytningsklart til sommer.

Per Kondrup, salgschef i Freja ejendomme: “Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Colliers i forbindelse med salget af politigården, og for Freja er det skønt at se, at ejendommen får en ny funktion, der henvender sig til byens borgere”.

Kontakt

Martin Fuhlendorff

Senior Commercial Real Estate Advisor

Odense

  • Udlejning af Englandsgade 25, 5000 Odense C, til Miljøstyrelsen og Spillemyndigheden for PFA Ejendomme
  • Udlejning af C.F. Tietgens Boulevard 40, 5220 Odense SØ, til Universal Robots for AP Pension
  • Salg af Fabriksvej 10, 5260 Odense S, til Au2parts for GLS Denmark
Se profil