Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Kansas flytter i nye lokaler i Odense Centrum

Kansas i nye lokaler 750

Colliers Fyn har formidlet udlejningen af et kontorlejemål beliggende i centrum af Odense. Kansas er den nye lejer og de flytter ind i et område af Odense, som befinder sig midt i en spændende udvikling. 

Lejemålet er beliggende i bydelen Østerbro, hvor byudviklingen gennem de seneste år for alvor har taget fart. Området er i stigende grad blev attraktivt for erhverv, og den øvrige del af ejendommen er i dag udlejet til flere spændende virksomheder, herunder Scape Technologies, som Colliers Fyn hjalp med at finde nye lokaler for et par måneder siden. Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder samt gode fælles faciliteter. 

Adm. Direktør ved Kansas Thomas Schwarz forklarer, at der er flere forskellige årsager til at valget faldt på netop denne ejendom: 

”Først og fremmest er der selvfølgelig noget i forhold til størrelse og beliggenhed, der skal være på plads. Noget af det vi godt kunne lide ved vores nye lokaler, er at det er tidligere produktionslokaler, og der hører dermed en fed historie med til lokalerne, som vi synes passer rigtig godt til Kansas. Vi kommer til at rive størstedelen af væggene ned og bygge op på ny, så vi kan få det, lige som vi vil have det - et åbent og råt new yorker-kontor,” sig han, og fortsætter: 

”Derudover sker der rigtig meget spændende i Odense, og den gode byudvikling i området er bestemt en af årsagerne til at valget faldt på denne ejendom. Der opstår mange spændende og kreative områder, og det ser vi frem til at blive en del af.” 

”Vi har været glade for samarbejdet med Colliers. Vi har gennem hele forløbet følt os godt rådgivet, og vi er nået frem til den rette løsning,” siger Thomas Schwarz.

Mathias Grønning, Colliers Fyn, har været mægler på sagen, og han kan fortælle om stigende interesse for denne type ejendom: 
”Vi ser en tydelig tendens til at virksomheder efterspørger ejendomme som denne, hvor der er mange anvendelsesmuligheder og ikke mindst gode fællesfaciliteter, for kunne tilbyde deres medarbejdere interessant arbejdsplads.”  

I ejendommen er der fælles kantine og fælles mødelokaler, og udlejer stiller i øvrigt ti el-løbehjul til rådighed for ejendommens lejere. 


Kontakt

Mathias Grønning

Director, Investment

Odense

Se profil