Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Ejendomskompleks i hjertet af Herning skifter ejer

Torvet Herning 750

Colliers har formidlet salget af én af de mest centrale og velbeliggende ejendomme i Herning. Sælger er Sampension og køber er selskabet Torvet 6 Herning A/S, som Ejendomsselskabet Midtjylland ejer en del af.  

Med en beliggenhed på Torvet i Herning, er der her tale om én af byens bedst beliggende erhvervsejendomme. Ejendommen består af to større bebyggelser, som udgør én sammenhængende matrikel. Det er en multifunktionel ejendom med mulighed for både kontor, detail, restaurant og bolig. 

Jan Nickelsen, Director hos Colliers Aarhus, har været mægler på sagen, og han fortæller om stor interesse for denne type ejendomme:  

”Vi oplever en stigende interesse for centrale beliggenheder i de større byer, og vi ser en stigende tendens til, at der investeres i større ejendomme uden for Aarhus og København. Derudover kan vi se, at interessen er stor for ejendomme med mange forskellige anvendelsesmuligheder,” fortæller han og tilføjer, at der i processen har været flere investorer, som har været interesseret i ejendommen. 

Jan Jørgensen, Direktør ved Ejendomsselskabet Midtjylland, er glad for købet af ejendommen på Torvet i Herning: 

”Der er egentlig flere årsager til, at vi har valgt at investere i denne ejendom. I de fleste byer er de centrale og bedste beliggenheder attraktive, hvilket bestemt også gør sig gældende i Herning, som er en by i en spændende og god udvikling. Derudover er vi et lokalt selskab, og derfor giver det rigtig god mening, at det er os, der overtager ejendommen,” fortæller han.   

Ved Sampension er de tilfredse med salget af ejendommen, der er gennemført som et led i en tilpasning af deres portefølje.