Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Det tidligere Vejle teater solgt

2019 11 28 vejle teater 750

På vegne af Bagger-Sørensen Invest A/S har vi formidlet salget af Vejle Teater. Der er tale om en af de større – ca. 2.500 m2 – og markante ejendomme i Vejle. Colliers har bistået med rådgivning af sælger i forbindelse med pris, udbudsform, proces og gennemførelse af salget. 

Ejendommen blev udbudt til salg ultimo november 2019. Det blev ejendomsselskabet Vase, Norup & Grünberger, der blev den heldige ejer af den ikoniske bygning. De har planer om at udvikle ejendommen til en domicilejendom til eget brug. De har dog kun 15 medarbejdere, så de får ikke brug for samtlige kvadratmeter, og skal derfor bruge tiden frem mod overtagelsen til at finde ud af, hvordan ejendommen bedst anvendes.

”Det er ikke hver dag, vi får sådan en smuk ejendom til salg og der var da også flere interesserede købere,” fortæller Direktør René Neesgaard, Colliers Vejle og fortsætter:

”Når virksomheder vælger at få domicil i centrum, er det oftest fordi de gerne vil have nogle specielle lokaler og her må man sige, at det tidligere teater lever op til det, det er en virkeligt smuk ejendom med en interessant historie”.

Den ikoniske bygning blev opført i 1884. Ejendommen er 2.500 m2 fordelt på tre etager, og derudover er der evt. mulighed for at udvide arealet med en ny tagetage på 950 m2. Den oprindelige teatersal på ca. 200 m2 er bevaret i original stil.

Ejendommen er solgt til overtagelse den 1. juli.


Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil