Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Populær keramikcafé åbner nu også i Odense

2020 01 22 populr keramikcafe 1500
Colliers International har netop på vegne af KTD Selskaberne genudlejet det gamle ”Gorms Pizza” lejemål til den kreative café, Creative Space, hvor du kan male dit eget keramik. Konceptet findes allerede i Aarhus og 2 steder i hovedstadsområdet, og fredag d. 7. februar åbner Creative Space sin 4. café på Amfipladsen 3 i Odense.
 
Erhvervsmægler Martin Fuhlendorff har gennem efteråret været i dialog med ejer af Creative Space Iben Restorff omkring åbning af endnu en café i Odense. Martin fortæller:
 
”Creative Space er et rigtig spændende koncept, som allerede er implementeret i henholdsvis Aarhus og København med stor succes. Da Iben henvendte sig til mig for at høre om muligheden for at finde et lejemål i Odense, havde vi netop modtaget opsigelse fra Gorms, og da vidste jeg bare, at Ibens kreative koncept ville passe helt perfekt ind i de unikke og rå lokaler i Brandts sammen med de åbenlyse synergier fra Brandts Museum og alle de kulturelle events, som foregår i området.”
 
”Iben er en driftig kvinde, og hun var derfor hurtig til at besigtige lokalerne, og efterfølgende fik vi etableret et møde med udlejer som udmøntede sig til en aftale. Colliers vil gerne benytte lejligheden til at ønske såvel lejer som udlejer stort tillykke og vi glæder os enormt meget til at se det færdige resultat, når hun åbner først i februar efter endt ombygning af lokalerne,” afslutter Martin.
 
Brandts området er kendetegnet ved en helt fantastisk stemning i indre by med et godt miks af nichebutikker samt restaurationer, Studenterhuset, BRANDTS Museum og spillestedet Magasinet mv. 
 
Iben Restorff ser frem til at åbne Creative Space i de nye lokaler, som emmer af stemning og historie:
 
”Jeg er vild med Brandts området, som er et meget charmerende område med små hyggelige cafeer og restauranter. Der er masser at kigge på, og det er et område, hvor man får lyst til at gå en tur. Lokalerne inviterer til kreativitet, og jeg glæder mig meget til at invitere nye som gamle kunder indenfor.”

Kontakt

Martin Fuhlendorff

Senior Commercial Real Estate Advisor

Odense

  • Udlejning af Englandsgade 25, 5000 Odense C, til Miljøstyrelsen og Spillemyndigheden for PFA Ejendomme
  • Udlejning af C.F. Tietgens Boulevard 40, 5220 Odense SØ, til Universal Robots for AP Pension
  • Salg af Fabriksvej 10, 5260 Odense S, til Au2parts for GLS Denmark
Se profil