Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Genesta sælger Kalvebod Brygge 32 for 1.420 mio. kr.

Kalvebod brygge 750

Førsteklasses kontorejendom i det centrale København overtages af Klövern. 

På vegne af fonden, Genesta Nordic Real Estate Fund II, sælger Genesta den markante kontorejendom beliggende på Kalvebod Brygge 32 i det centrale København for 1.420 mio. kr. (190 mio. euro) til det børsnoterede svenske ejendomsselskab Klövern. 

Ejendommen på 31.700 m², som stod næsten helt ledig, da Genesta købte den i februar 2018, er nu fuldt udlejet med Kammeradvokaten som største lejer. Under Genestas ejerskab er der blevet udlejet 25.400 m², og ejendommen er i øjeblikket under renovering for at imødekomme de nye lejeres krav. Efter endt renovering vil bygningen være opdateret med moderne faciliteter, en ny facade og en ny tagterrasse.

"Med sine unikke karakteristika og centrale beliggenhed er Kalvebod Brygge 32 et perfekt match til vores investeringsstrategi. Projektet er et rigtig godt eksempel på, hvorfor det københavnske marked for kontorejendomme er – og fortsat vil være – et væsentligt mål for vores fondes investeringer," udtaler Genestas CEO, David Neil.

Lejerne forventes at kunne flytte ind i den totalt renoverede og nyistandsatte lejemål i april 2021.

"Vi ser frem til at byde vores nye lejere velkommen til moderne og fleksible lokaler på en meget central beliggenhed. Købet komplementerer vores portefølje i København fantastisk godt," udtaler Rutger Arnhult, CEO for Klövern.

Genesta er blevet rådgivet af Revco, Gorrisen Federspiel og Colliers. 


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil

Jeppe Schønfeld

Partner, Capital Markets

København

Jeppes primære arbejdsopgaver består af projektledelse og rådgivning i forbindelse med større Capital Markets-transaktioner med danske og internationale institutionelle investorer, fonde og pensionskasser. Jeppe arbejder derudover selektivt med M&A-transaktioner med ejendomsselskaber, entreprenører, udviklingsselskaber og andre brancherelaterede virksomheder.

Se profil

Frederik Nørr Møllebjerg

Director, Capital Markets

København

Frederik bistår med generel strategisk rådgivning og transaktionsrådgivning i forbindelse med køb og salg af større ejendomsaktiver samt ejendomsrelaterede virksomheder.

Se profil

Kristian Axel Nielsen

Director, Capital Markets

København

Kristian arbejder med formidling af erhvervs- og investeringsejendomme, strategisk planlægning og ejendomsrelateret rådgivning.

 

Se profil