Spring til hovedindhold Gå til sidefod

En ambassade til Amager? Nej, vel?

Den filipinske ambassade 750

Som den første ambassade har den filippinske ambassade nu etableret sig på Amager, nærmere bestemt Ørestad. Det havde ingen nok set komme, for indtil nu, har ambassader i København haft adresse i indre by, men nu har den filippinske ambassade som den første brudt mønsteret. Ambassaden er flyttet ind i KLPs flerbrugerejendom på Arne Jacobsens Allé 13 i Ørestad. 

Den filippinske ambassade blev først primo året en realitet i Danmark, tidligere blev kunderne betjent via ambassaden i Oslo og et generalkonsulat i Danmark. Den nye ambassade var i starten at finde på en midlertidig adresse i et kontorhotel på Lyngbyvej, og søgte i næsten 12 måneder efter et mere passende sted til de 15 medarbejdere. Først da Colliers kom på banen fandt de, hvad de ledte efter. Colliers står i samarbejde med KLP Ejendomme for udlejningen af KLPs to moderne flerbrugerejendomme på Arne Jacobsens Allé, hvor ambassaden nu er at finde i nummer 13 på første sal.  

Den filippinske ambassade betjener både danske og filippinske kunder og fremhæver over for Colliers, at beliggenheden er perfekt, da den er let tilgængelig både for kunder og gæster. Også hos KLP er der stor tilfredshed med den nye lejer: 

”At den filippinske ambassade vælger vores ejendom i Ørestad som deres base, er en klar blåstempling af området som en international destination og trafikknudepunkt. Det understreger, at Ørestad og vores ejendomme udover at tiltrække internationale virksomheder - vi har for nylig f.eks. udlejet til Nordic Sugar og Signify – også kan tiltrække diplomatiet”, udtaler Stig Fermi-Erichsen, Market & Estate Manager KLP Danmark. 

Udover den gode beliggenhed med nemme adgangsforhold via Metro, regionaltog og motorvejsnet, så understreger Colliers ejendommens høje standard som en vigtig faktor: 

”Ambassadens medarbejdere er begejstrede for både beliggenheden, ejendommen og lokalerne.  Men især de mange servicefaciliteter har gjort forskellen”, siger Martin Østengaard, erhvervsmægler hos Colliers med henvisning til det rige udbud af fællesfaciliteter og servicetilbud som for eksempel frisør, massør, cykelværksted og meget mere.

”Hos Colliers oplever vi i øjeblikket stor efterspørgsel efter fleksible, lyse og imødekommende kontorer og det lever alle lejemålene i KLPs ejendomme op til. Der er mange virksomheder, der gerne vil bo helt inde i centrum, men der kan det være svært at finde moderne lokaler, ligesom infrastrukturen i sidste ende kan blive en udfordring, særligt for de virksomheder, der har mange udenlandske kunder. I de tilfælde er et lejemål i Ørestad City den helt rigtige løsning, det er tidssvarende lokaler med høj kvalitet på en international destination”, slutter Martin Østengaard.  

Den filippinske ambassade har lejet 750 m².

Der er fortsat ledige lejemål i KLP's ejendom - Kontakt Colliers eller læs mere her.

Kontakt
Martin Østengaard 
Erhvervsmægler 
+45 20 40 02 55 
Martin.Ostengaard@colliers.com

Kontakt

Martin Østengaard

Director and Head of Office Leasing, Copenhagen

København

Se profil