Spring til hovedindhold Gå til sidefod

DAO flytter få hundrede meter til nye lokaler i Vejle Nord

Islandsvej750

Colliers har netop formidlet udlejningen af Islandsvej 1 i Vejle. Ejendommen bliver udlejet til distributionsselskabet DAO, som efter flere års vækst nu er vokset ud af deres nuværende lokaler. Allerede fra 1. december påbegyndes renovering af lokalerne, hvor indflytningen vil ske løbende i starten af 2020.

DAO flytter ind i ejendommen, som er beliggende i Vejle Nord tæt på E45, og er på samlet 2.656 m², hvoraf de 1.945 m² er kontor. Hans Holmann, erhvervsmægler hos Colliers Vejle, fortæller om sagen:

”Ejendommen blev overtaget af en ny ejer i februar i år, og vi indgik derefter en udlejningsaftale, hvorefter det gik stærkt med at finde de nye lejere til ejendommen. Lejemålet har stået delvist tomt de sidste 4 år, hvor den sidste hovedlejer Siemens fraflyttede, så vi er naturligvis meget tilfredse med så hurtigt at have fundet en ny lejer til hele ejendommen.”

Hos den nye lejer, DAO, glæder man sig til at rykke i nye og større lokaler, hvor der er mulighed for at fortsætte den gode vækst i årene fremover.
”Vi har haft rigtig stor tilgang af medarbejdere siden vi udvidede vores forretning til pakkemarkedet for 5 år siden, og nu er vi simpelthen vokset ud af vores nuværende rammer. Vi har store ambitioner for at fortsætte væksten og samtidig kunne tilbyde vores medarbejdere et rigtig godt arbejdsmiljø med mere plads og flere hyggekroge” siger Brian Poulsen, Project Manager hos DAO, og fortsætter:

”Fordelen ved ejendommen på Islandsvej er bl.a., at vi har mulighed for at have et lille distributionscenter på samme lokation som kontoret. Det giver en rigtig god synergi for, hvad vi laver, og der kommer på denne måde også til at være folk på adressen næsten hele tiden. Når kontoret lukker sidst på dagen, vil der senere møde bude ind, som gør klar til at køre ud med pakker i løbet af natten.”

Hos DAO er man rigtig tilfredse med samarbejdet med Colliers, hvor man faktisk endte med at finde en anden løsning end først tiltænkt:

”Det har været et rigtig godt samarbejde. Vi søgte oprindeligt efter lokaler i Fredericia tæt på vores terminal på Tonne Kjærsvej, men her foreslog Colliers, vi skulle kigge nærmere på Islandsvej 1 i Vejle, som jo ligger tæt på vores nuværende lokaler på Niels Finsensvej. Det kommer til at være en rigtig god løsning, da der kun er 5 minutters cykeltur imellem de to adresser. Der er også busstation lige ud foran vores nye lokaler, så det bliver endnu nemmere for medarbejderne uden bil at komme hertil, samtidig med at dem som kommer med bil nord fra Vejle ikke får længere transporttid til arbejdet,” afslutter Brian Poulsen.

Hans Holmann fra Colliers peger på et stort lokalkendskab som nøglen bag det succesfulde samarbejde med DAO:

”Vi kender Trekantområdet og mulighederne rigtig godt, så selvom DAO oprindeligt søgte noget i Fredericia, kunne vi hurtigt se ud fra deres ønsker og behov, at netop Islandsvej faktisk kunne være en perfekt løsning. Det ville ikke kræve særlig meget at flytte alle medarbejdere, da der er så kort imellem de to beliggenheder, ejendommen giver mulighed for et mindre distributionscenter og samtidig giver facaden ud til Viborgvej det nye lejemål en rigtig god synlighed for DAO’s brand.”

Kontakt
Hans Holmann
Senior erhvervsmægler
+45 22 25 78 44
Hans.holmann@colliers.com

Brian Poulsen
Project Manager, DAO
+45 31 25 21 98
bpo@daoas.dk 


Kontakt

Hans Holmann

Senior Commercial Real Estate Advisor

Vejle

Hans arbejder primært med salg og udlejning af lager og logistik, kontor, butik og andre erhvervsejendomme. Derudover arbejder Hans også med sale and leaseback.

Se profil