Spring til hovedindhold Gå til sidefod

International vaffelvirksomhed i Aarhus flytter i nye lokaler

Grydhjparken750

Colliers har stået for formidlingen af 5.350 m² lager- og produktionsejendom til den aarhusianske virksomhed Frima Vafler. Virksomheden overtager officielt lejemålet den 1. marts 2020, men begynder at flytte ind allerede fra den 1. februar.

Frima Vaflers historie går helt tilbage til 1958, og startede i en klejnsmeds garage, der dannede rammen for den første produktion. Det skulle vise sig at blive en stor succes, og virksomheden voksede hurtigt fra den trange garage. I dag er Frima Vafler en international leverandør af vafler i alle former samt en lang række tilbehør til is, og de eksporterer til store dele er verden. Udover Skandinavien, er deres største markeder Frankrig, Holland og Tyskland.

Frima Vafler, der i dag tæller 16 medarbejdere, er igen vokset ud af deres lokaler, hvilket er en af årsagerne til flytningen. Valget faldt på ejendommen i Grydhøjparken i Tilst, hvor de får den ekstra plads, de har brug for, samt en fordelagtig beliggenhed i forhold til medarbejderne. Derudover har dialogen mellem udlejer, som er et selskab under A. Enggaard A/S, og lejer været god, fortæller Thomas Nilsson, adm. direktør ved Frima Vafler:

”Udlejer var med på, at der skulle bygges om, så lokalerne kunne tilpasses vores ønsker, hvilket i høj grad også har påvirket vores beslutning. Med ejendommen i Grydhøjparken får vi en moderne ejendom, der er tilpasset vores behov og den udvikling vi er i.”

Erhvervsejendomsmægler Hans M. Hansen fra Colliers i Aarhus, der har været mægler på sagen, er glad for at have hjulpet Frima Vafler med at finde deres nye domicil, og fortæller om et stærkt marked for denne type ejendomme:

”Markedet for denne type ejendomme er stærkt lige nu og tomgangen er meget lav. Vi har løbende kontakt til interesserede lejere og købere til lignende ejendomme, og derfor søger vi flere ejendomme og lejemål i området til salg og leje”.

Ved Frima Vafler har de været glade for samarbejdet med Colliers og den rådgivning, de har modtaget:   

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Colliers. De har rådgivet os både i forhold til mulighederne for at bygge nyt, samt hvilke eksisterende ejendomme der kunne være interessante,” siger Thomas Nilsson.

Samarbejdet mellem Colliers og Frima Vafler går langt tilbage, da det også var Hans M. Hansen fra Colliers, der udlejede Frima Vaflers nuværende lejemål for ti år siden. Det er også Colliers, der nu har Frima Vaflers nuværende lejemål til genudlejning. Læs mere om sagen her


Kontakt

Hans Snedker-Hansen

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Se profil