Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Falck flytter ind i ikonisk kontorbygning i Skejby, Aarhus Nord

PR foto Spejlbuen Aarhus_750

På vegne af Dansk Erhvervsprojekt, har Colliers i Aarhus formidlet udlejningen af over 3.000 kvadratmeter kontorlokaler til Falck. Falck flytter ind i Spejlbuen, en af de mest markante ejendomme i Skejby. Spejlbuen har front mod Brendstrupgårdsvej og er med sin smukke facade en del af indgangen til det attraktive erhvervsområde i Skejby.

Benedichte Bruun, der er erhvervsejendomsmægler med speciale i kontorejendomme, har været ansvarlig for udlejningen.

”Falcks nye lokaler bliver tilpasset fremtiden for en moderne redningsvirksomhed. Spejlbuen er en ejendom i høj kvalitet med dejligt lysindfald og med et fantastisk udsyn over området.  Hos Colliers oplever vi i øjeblikket en massiv søgning mod Skejby. Det, der trækker, er specielt Letbanen og gode parkeringsforhold - to parametre, der spiller en afgørende rolle for flere virksomheder bl.a. i forhold til rekruttering, og det var også netop dette Falck lagde vægt på, da de valgte denne lokation,” fortæller Benedichte Bruun.

”Med vores fraflytning fra Falck-Gården har vi ledt efter egnede lokaler. Vi er glade for at skulle flytte ind i Spejlbuen, som lever op til de krav, vi har, for at tilfredsstille både kunder og medarbejdere,” siger Kristian Jaquet, der er afdelingsleder i Falcks ejendomsafdeling. 

De godt 200 medarbejdere flytter fra Trindsøvej midt november, start december.

Udover denne udlejning, har Colliers udlejet et lager med tilhørende kontorer til Falck på Jens Olsens Vej i Aarhus N. Disse lokaler skal danne rammerne om den liggende sygetransport, som Falck udfører for Region Midt.

Falcks lokaler på Trindsøvej – Falck-Gården – blev kort før nytår solgt til A. Enggaard A/S og det forventes, at området konverteres til boligformål indenfor de kommende år.

KONTAKT
Benedichte Bruun
Erhvervsejendomsmægler MDE, HD (R)
+45 23 10 65 43
benedichte.bruun@colliers.com